Jelena Karleuša
E-Stock/Kobra
Jelena Karleuša

E-Stock/Kobra

Jelena Karleuša , Foto: E-Stock/Kobra

Jelena Karleuša je pre dva dana luksuznom žurkom proslavila rođendane ćerkica Atine i Nike. U razgovoru za "Alo!" pevačica je otkrila kako reaguje na komplimente, ispričala nam je sve detalje nedavnog porodičnog odmora u Kini, ali i najavila saradnju sa jednim svetskim modnim brendom. 

Atina i Nika su proslavile rođendan, da li su imale posebne želje?

- Tata im je u Kini kupio poklone, a Duško i ja se trudimo da im ispunimo sve želje. Odrasla sam devedesetih godina, kada je bila izuzetno teška ekonomska situacija, a moji roditelji su se trudili da mi sve priušte. Plata moje majke u jednom momentu je iznosila dve marke i ona je pozajmila novac da snimim prvi album, koji je tada koštao 25.000 maraka. Kada ste majka koja voli svoje dete, postavićete se na glavu da mu ispunite želje, srećom, Atina i Nika su za sada razumne. Ali zato žele da kući donesu svaku životinju koju nađu na ulici!

Jelena Karleuša

E-Stock/Kobra

Jelena Karleuša sa suprugom Duškom, Foto: E-Stock/Kobra

Postale su zaštitno lice jednog dečjeg modnog brenda. Koliko si ponosna na njih zbog toga?

- Njihova prva novogodišnja želja je bila da im otvorim Instagram profil, a druga je da budu manekenke. Pa smo odlučili da im ispunimo tu drugu, jer obožavaju da se slikaju i fantastične su u tome. Od prvog dana su imale dobrog učitelja i veoma su prirodne pred kamerama. 

Kada stižu nove pesme?

- Svako veče sam u studiju i snimili smo već osam pesama. Trudimo se da završimo album i počistimo ovu boraniju.

Vratila si se iz Kine, da li si uspela da sumiraš utiske?

- Gvangžu je grad koji izgleda kao Njujork, u toj meri je sve iskopirano da čak i imaju Central park. Kinezi su izuzetno bogati i druga su ekonomija u svetu. Verujem da će brzo prestići Ameriku i zavladati svetom. Poseta Kini je bila veoma uzbudljiva. Ali moram da kažem da su me Kinezi gledali kao vanzemaljca, čak su deca prstom pokazivala na mene.

Jelena Karleuša

E-Stock/Kobra

Jelena Karleuša sa majkom Divnom, Foto: E-Stock/Kobra

Družila si se sa porodicom Dragana Stojkovića Piksija, kakvi su oni?

- Divni, neposredni, opušteni. Piksi ima divnu porodicu, na koju treba da bude ponosan. On je legenda i neko je koga stranci gledaju kao boga. Piksi je u Kini božanstvo.

Jelena Karleuša

E-Stock/Kobra

Jelena Karleuša sa suprugom i ćerkama , Foto: E-Stock/Kobra

Jedan britanski portal je najavio tvoju saradnju sa jednim svetski poznatim dizajnerom. Da li je reč o Donateli Versaće, budući da si nedavno bila pozvana na njenu reviju?

- Pošto već svi nagađaju, moram da kažem da je u planu saradnja sa jednom od najpoznatijih svetskih modnih kuća, ali ne sa "Versaćeom". Još ne mogu da vam kažem o kome je reč, ali mogu da najavim vreli oktobar i novembar.

U istom tekstu je prenet tvoj tvit u kojem kažeš da te svi mrze jer si najlepša...

- Bila sam malo sarkastična, jer kako bolje da skreneš pažnju nego da kažeš nešto što će zvučati oštro. Dodatno sam napisala da mogu slobodno da me citiraju, ali to sve radim kroz šalu. Iskreno, sebi sam najžešći kritičar i svaki put kada mi neko kaže da dobro izgledam, mislim da me zaje*ava. Nedavno sam napunila 40 godina, imam dve ćerke i izazov je lepo izgledati i biti žena u šou biznisu, a to znači boriti se sa godinama, kilogramima, mladim nadama... Prihvatila sam muški da budem na vrhu te igre.

Jelena Karleuša

E-Stock/Kobra

Jelena Karleuša , Foto: E-Stock/Kobra

Oštar si kritičar rijalitija, koliko je pristojno govoriti o projektu koji vredi 18 miliona evra u zemlji u kojoj ljudi teško žive? 

- Evo, sada ja mogu da kažem da sam u rođendansku proslavu mojih ćerki uložila dva miliona evra. Kako ne vidite da ovi baloni koštaju 500.000 evra? U zemlji gde nam se deca leče SMS-ovima zaslužujemo da teško živimo i da nam rijalitiji budu centar sveta. Zaslužujemo da polulikovi iz rijalitija budu javne ličnosti koje zauzimaju medijski prostor. Ne postoji osoba koja se više gnuša i gadi od rijalitija kakvi su sada. Učesnici se je*u i biju u udarnom terminu, a to naša deca gledaju i misle da je normalno. Samo ozbiljne budale mogu to da gledaju i da budu fanovi. Kada gledamo da polusvet postaje parametar vrednosti, to nije bruka, ni sramota, to je poremećaj društva.

Jelena Karleuša

E-Stock/Kobra

Jelena Karleuša sa tatom Draganom, Foto: E-Stock/Kobra

Da li si znala ko su Kija, Luna i Sloba?

- Ne želim da se taj polusvet vezuje za moje ime, jer velike zvezde koje su dosta novca uložile u karijeru ne treba da se stavljaju u isti koš sa onima čija je jedina uloga bila da jedu, spavaju, plaču i čačkaju nos i po tome budu popularni.

Sledeće nedelje počinje snimanje "Zvezda Granda", šta ste novo spremili?

- Uvek mi je smetalo to što su članovi žirija bili najveće zvezde. Pretvorili smo se u rijaliti, a takmičari su bili u našoj senci. Sada ćemo konačno imati način da se posvetimo tim ljudima i da napravimo od njih zvezde. Imamo pravo da od kandidata napravimo zvezdu po sopstvenom nahođenju. Do sada smo mi bili najveće zvezde, ali sada je došlo vreme da im prenesemo znanje. Do sada nisam imala priliku da nađem devojku koju ću moći da učim kako da se ponaša na sceni i kojoj ću moći da kažem: "Ne možeš tako da stojiš, gledaj ovako u kameru, debela si, kosa ti je grozna, ne možeš tu pesmu da pevaš..."

Komentari (9)

MladenBg

10.09.2018 07:23

To rece diva koja ne zna da peva, koja je svoju karijeru izgradila pljuvanjem na sve i svasta...... puna sebe... bez obrazovanja i talenta, jase po nama godinama glumeci personu. Razmece se i glumi svetsku zvezdu, da kakvi rijalitiji... takva i diva.

Sanja

10.09.2018 09:14

@MladenBg - Svaka ti je na mestu.Sve je zaboravila

moje poštovanje Jelena!

10.09.2018 07:49

oh, da bi bilo više takvih iskrenih, realnih, pravednih poznatih, rijaliti bi bio -TARĆA POSMEHA ili ZOOLOŠKI VRT - i ne bi više ZATUPLJAVAO ljudi.

BRAVO JELENA

10.09.2018 07:50

žena ima "mu*a" i ZDRAVU PAMET! Sve dobro joj želim, veliki pozdrav iz Slovenije!

SUPER

10.09.2018 07:54

šta bi bila estrada bez nje? Trop beskićmenjaka, ulizica, starleta...? Dobro, da postoji.

daki

10.09.2018 08:00

Može ali Ceca da peva umesto nje. JK samo da otvara usta. Siguran uspeh.

Suza

10.09.2018 08:48

Zar si zaboravila da si svoju celu "karijeru" izgradila na skandalima??? Pričaš o moralnim vrednostima, a na svakom nastupu nađeš po neku pijanu bu.alu koju svlačiš na sceni.Menjam kanal kada si ti na TV-u, jer ne volim da gledam ljude koji misle da su iznad svega i svakoga, hvalisavce koji moraju da naglašavaju cenu svega što imaju slikaju svoje garderobere, jer dzaba što imaš ako nisi rekla koliko košta i naglasila koja je marka u pitanju, a pri tom pričaš kako narod bedno živi. Licemerno.

Lale

10.09.2018 09:48

Ova samozvana diva,moze biti samo prateci vokal nekom ozbiljnom pevacu..zamenila je zanimanje,pa umesto lajanja dok otvara usta,postala je veliki portal kriticar.Sada je resila da ponovo recituje i napuni pozoriste "Dusko Radovic"..sto bi joj bio najveci uspeh..

Dario

11.09.2018 23:49

Draga divo, ti si poremećaj društva.