SNAJKA MOJA NAJLEPŠA! O fotografiji Bojane Rodić i njene svekrve Goce bruje svi, Božinovska ne može da sakrije koliko je opčinjena Mirkovom izabranicom (FOTO)

Stavila sam botoks u čelo. Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu. Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila - rekla je Goca nedavno

Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska
Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska, Foto: Alo.rs

Ovog puta, trudna Bojana objavila je na svom Instagram nalogu sliku na kojoj pozira sa svojom svekrvom, budućom bakom Gocom Božinovskom.

Goca Božinovska i Bojana Rodić
Goca Božinovska i Bojana Rodić, Foto: PrntScrn

Njih dve uživale su u lepom vremenu, a Goca nije skidala osmeh sa lica.

Nekoliko minuta kasnije istu fotografiju podelila je i Goca, a uz istu je napisala:

- Snajka moja najlepša -

Goca Božinovska i Bojana Rodić
Goca Božinovska i Bojana Rodić, Foto: PrntScrn

Bojana Rodić, trudna izabranica Mirka Šijana, svakim svojim potezom na društvenim mrežama uvek privuče veliku pažnju javnosti.

Sudeći po fotografijama, može se reći da ljubav između svekrve i snajke cveta.

Podsetimo, vest da je Bojana ostala u drugom stanju obelodanjena je na Božić. Goca Božinovska nije krila sreću što će postati baka:

- Stavila sam botoks u čelo. Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu. Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba. Pokojni suprug i ja smo bili maksimalno posvećeni deci, biće super ako Mirko povuče na nas. Sada je na meni da obezbedim da mi i snaja u kući uvek bude zbrinuta, daću sve od sebe da im što duže pomažem. Ona kao da se rodila u našoj kući, imamo super odnos. Brinem o njoj i stalno joj govorim da nosi papuče i da ne sme da joj bude hladno - rekla je Božinovska nedavno za Kurir.

Sve o jelevniku Cece Ražnatović, zbog koga joj na vitkoj liniji zavide i duplo malđe devojke, čitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Astra
  27/02/2021 - 13:16
  A ja se pitam odkud kinta kada se ne peva, jer pribogu, nema veselja.
 • Korisnik: Eto!
  26/02/2021 - 23:56
  A ja ne mogu da sakrijem koliko sam opsednuta povracanjem i prolivom sto se stalno pise o ovi sasvim nebitnim osobama!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi