Ljiljana Stanišič
Vladimir Marković
Ljiljana Stanišič

Vladimir Marković

Foto: Vladimir Marković

Ljiljana Stanišić, novinarka „Kurira“, brutalno je napadnuta i isprebijana u noći između 4. i 5. decembra kada je četvoro ljudi koji su sedeli za susednim stolom u restoranu u kojem se našla pomislilo da ih snima.

Kada je izašla iz restorana i krenula kući, muškarci su je napali. Batinanje je trajalo više od 20 minuta, iako je bezuspešno pokušala da objasni da ništa nije snimala. Šutirali su je, gurali, šamarali i vukli, zbog čega je završila sa podlivima po celom telu i povredama vrata i ruku.

Ljiljana Stanišič

Vladimir Marković

Foto: Vladimir Marković

Kako saznajemo, u brutalan napad na našu koleginicu umešana je i devojka koja je odnedavno učesnica rijalitija, a koja je uz dva napadača takođe privedena u policiju.

Stanišićeva ne krije da je bila uplašena za svoj život, a o učesnici rijalitija, koja ju je i sama fizički napala, ne želi da govori.

- Čvrsto verujem da policija radi svoj posao, a o učesnici rijalitija ne želim da govorim kako nasilnica ne bi dobila bilo kakav medijski prostor. To nije u fokusu ove priče, već da se nasilje spreči. Znam da su kolege uz mene, ne želim da se to ponovi i da iko više prođe taj pakao. Ne želim da se plašim. Pretili su da će zaklati moju decu, a taj užasni osećaj nikada neće proći - zaključuje novinarka.