Tanja Savić
Rajko Ristić/Alo!
Tanja Savić

Rajko Ristić/Alo!

Tanja Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Tanja Savić osam meseci javno je tvrdila da je njen suprug Dušan nasilnik koji je oteo decu i na prevaru odveo u Australiju. 

Međutim, u poslednjih nekoliko dana dešava se prava drama kada je njihov odnos u pitanju, a čini se da mu je pevačica oprostila svu torturu koju je prošla zbog njega.

Izgleda je preko noći zaboravila sve ono što je pričala za njega, kao i na sve pikanterije iz privatnog života koje je iznela u javnost. 

- Tanja i ja se jesmo pomirili - rekao je na početku razgovora za "Alo!" Dušan Jovančević i dodao da se sa Savićevom čuje svakoga dana, po nekoliko puta dnevno.

Očajna i uplakana pevačica, vapila je za svakom vrstom pomoći, uključivala se u razne informativne emisije mnogih televizija, davala intervjue, prijavila ga u policiji, ministarstvu, a kao epilog toga nakon nekoliko meseci bilo je njeno javno obraćanje pre samo par dana kada je priznala da se pomirila sa Dušanom, ali samo, kako navodi, zbog sinova Maksiam i Đorđa.

Tanja Savić teško je podnela to što je Dušan potvrdio vest o pomirenju prepiskama u kojima mu ona izjavljuje ljubav, pa ga je putem društvenih mreža nazvala osobom koja pati od poremećaja ličnosti i koja joj se sveti lažima o pomirenju.

Dušan je, naime, ponovo stupio u kontakt sa ekipom Alo!, pa je prosledio nove poruke Savićeve koje svedoče da je ipak ljubav u pitanju, a ne, kako ona navodi, bolji odnos zbog dece. 

Prepiska između Tanje Sabić i supruga, Tanja Savić

Alo.rs

Prepiska između Tanje Savić i supruga, Tanja Savić, Foto: Alo.rs
Prepiska između Tanje Sabić i supruga, Tanja Savić

Alo.rs

Prepiska između Tanje Savić i supruga, Tanja Savić, Foto: Alo.rs

Prepiska je više nego jasna, a čini se da je upravo Tanja ta koja više potencira na ljubavi, lepim rečima, kao i kranjem skladu i želji na pomirenju razdvojenih supružnika! 

Bonus video; 

Pročitajte još

Komentari (1)

Nada

09.12.2020 15:13

Sada kada malo bolje razmislim neka deca sede tamo gde su jer sumnjam u Tanjinu intiligenciju a posebno kuknjavom gde je Srbiju podigla na noge sazaljevajuci je i nudeci joj sve vrste pomoci ! Sta je tu istina ? Ili je reklama da bi dobila vise posla a samim tim i vise novca ? Sve je moguce !