Jelena Karleuša
Rajko Ristić/Alo!
Jelena Karleuša

Nenad Vujanović

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

VEŠTO JE KRILA OD SVIH Kija je bila stjuardesa, pobedila je u Zadruzi 1, sada je pevačica, a niko ne zna da se i OVIM BAVILA!

IZAZVALA LAVINU KOMENTARA On je ukrao Cecino srce! Javnost ovu fotku do sada nije videla! (FOTO)

SAMO ZA 18+ Uskoro će svetlost dana ugledati PORNIĆ Rade i Harisa, evo i kako!

 

- Pevačica je mislila da će joj ti lekovi pomoći i nije ni slutila da će joj od njih biti loše, niti da će imati bilo kakva neželjena dejstva. Na početku je čak i negirala da joj se od njih stvara mučnina i da ima vrtoglavicu, međutim, kada je napala svoju blisku saradnicu da otkriva njene tajne i da ju je izdala, svi su shvatili da su te promene raspoloženja i česte paranoje od lekova koje pije. Pošto je Jelena veoma ranjiva i osetljiva i često ima burne reakcije, njeni najbliži prijatelji su se složili da joj na miran i staložen način ukažu da mora da potraži stručnu pomoć - kaže izvor i dodaje:

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

- Posle odlaska kod psihijatra, svi su se smirili, pogotovo njena tetka Danijela, koja je strepela da neadekvatni lekovi mogu još da joj pogoršaju psihičko stanje. Jelena je priznala da je kod psihijatra otišla zbog ćerkica jer su joj one najbitnije i da zbog njih mora da ostane zdrava i pribrana - završava priču izvor za VIP.

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša , Foto: Nenad Vujanović/Alo!