Lea Kiš
Instagram/leakis.lk
Lea Kiš

Instagram/leakis.lk

Foto: Instagram/leakis.lk

Naše zvezdice ne kriju da uživaju u glamuru i luksuzu, a na njihovim društvenim mrežama često imamo priliku da vidimo bar delić njihove privatnosti koji se ne trude da sakriju.

Verovatno ste mogli da pretpostavite kako poznati pevači i pevačice ne štede kada je dom u pitanju, a i sada, tokom korone, kada smo svi počeli da obraćamo pažnju na finansije, oni se bude i ležu u svilu.

Seka Aleksić često objavljuje slike svoje ogromne kuće u Staroj Pazovi, a još lepše od zidova i enterijera jeste bajkovito dvorište koje podseća na ona iz španskih sapunica.

Kuhinja Nataše Bekvalac je san snova! Svaka žena bi bila dobra domaćica u ovakvom prostoru...

Nataša Bekvalac

Instagram/bekvalceva

Foto: Instagram/bekvalceva

Glamurozni garderober Ane Sević ostavlja bez daha, a pevačica sigurno najviše vremena provodi baš u njemu!

Ana Sević

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Maya Berović uglavnom ne ističe luksuz svog doma, ali se kroz koju sliku provuku detalji koji odmah zapadnu za oko, kao na primer uređenje kuhinje ili spavaća soba.

Velelpno imanje Lee Kiš na Avali je već dobro poznato, a pored ovakvog bazena, kome je potrebno more?

Đani i njegova supruga Slađa takođe ne kriju udobnost svog doma, a od njihovog dnevnog boravka pada vilica!

Sada znate kome sigurno nije loše, a kod njih najverovatnije novac nije još jedan u nizu problema. Idilični prizori, bajkoviti ćoškovi i luksuzni detalji... Pa može li bolje?!  

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (2)

Nada

19.11.2020 15:22

Ma klosari jedni cime se ponose a sa druge strane kukaju kako im je Korona kriva i nemogu placati rate za podignute kredite - sve su to seljacka posla gde zive na lizing i stambeni kredit - praziluk im iz dupeta viri i kriju poreklo ! Cime se pametan stidi budala se ponosi !

Trig

19.11.2020 20:43

Polu svet....