Stanija i Kristijan
Printscreen/YouTube
Stanija i Kristijan

Printscreen/YouTube

Stanija i Kristijan, Foto: Printscreen/YouTube

Kristijan Golubović je pre dva dana u pratnji obezbeđenja izveden iz rijalitija, kako bi bio saslušan u Rumi, gde ga je Stanija Dobrojević prijavila policiji za pretnje koje je izrekao u "Zadruzi".

Golubović je odbio da da izjave u policiju jer nije imao advokata, pa je zbog toga saslušanje pomereno, dok su sada isplivale jezive tvrdnje koje se vezuju za njegovo ime.

Na udaru bivšeg robijaša Kristijana Golubovića se, prema navodnim tvrdnjama izvora "Informera", nalazi Stanijina porodica.

- Ispričala mi je da su Kristijanovi ortaci isekli gume na automobilu njenog brata u Rumi - započeo je ovaj izvor, pa je dodao:

- U međuvremenu je njena majka dobila preteće poruke da će nju i njenog sina iseći na komade ako Stanija uđe u Zadrugu, a u potpisu je bilo Kristijanovo ime.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ JE GOSPODIN I DŽEK, UVEK DAJE BAKŠIŠ - Alo! u komšiluku najplaćenijeg zadrugara!

Pročitajte još

Komentari (1)

Nada

23.10.2020 12:08

Ahahahaha tako je to kada diras u osinje gnezdo ! Stanija je navukla sebi zlo pa cak i da Kristijan ode u zatvor nece biti bezbedna. On ima svoje ljude ( simpatizere ) koje ce nju i njenu familiju plasiti celoga zivota.Ko se sa vatrom igra od vatre se i opece !