Indira Levak
Promo
Indira Levak

Promo

Indira Levak, Foto: Promo
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Indira Levak Official (@indiralevak)

Indira Levak se već neko vreme pored pevanja bavi različitim biznisima, te pored toga što je sa suprugom Mioslavom investirala u apartamane u Istri, krenula je da se bavi proizvodnjom nameštaja, a planira i da otvori bar na plaži.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Indira Levak Official (@indiralevak)

 - Od muzike ne odustajem, to je moj život, ali naravno da radim i druge stvari. Moj preduzetnički duh ne miruje, aktivna sam paralelno na više frontova. U Fažani suprug i ja imamo apartmane koje trenutno pripremamo za sezonu. Bavim se enterijerima, dizajniranjem, te proizvodnjom nameštaja. Stalno imam i nove ideje kako osvežiti prostore - istakla je pevačica za “Večernji list” te dodala:

- Mirek i ja sve radimo zajedno i stalno nam padaju na pamet nove ideje. U Istru smo zaljubljeni pa smo već investirali u apartmane u Fažani, a sada razmišljamo o novoj investiciji u plažni bar. Tražimo idealnu lokaciju na potezu od Fažane do Pule i već smo dobili neke zanimljive ponude. Meni je u krvi razveseljavati ljude pa tako znam da će naš bar imati najbolji program za posetioce. Kao poduzetnica znam da se nikada ne treba fokusirati samo u jednom smeru poslovanja. Već godinama Miro i ja ulažemo u našu proizvodnju sprava za vežbanje i nameštaj “Indira Levak Dizajn”. Ali moram priznati da je muzika moj život i uvek će biti na prvom mestu. No u ovoj situaciji u kojoj se svet našao potvrdilo se da moramo biti svestrani, okretni i prilagodljivi. Nama je upravo sve to i omogućilo da i dalje radimo i stvaramo. Rekla sam: “Ok, ne mogu trenutno održavati koncerte, ali mogu puno toga raditi”. Od sedenja kod kuće nema ništa. To nije bila opcija.

BONUS VIDEO: