Pevačica Vesna Pisarović
printscreen
Pevačica Vesna Pisarović

printscreen

Pevačica Vesna Pisarović, Foto: printscreen

Pevačica Vesna Pisarović pre dvadesetak godina uživala je popularnost širom regiona, te imala brojne hitove, poput pesama "Da znaš", "Sasvim sigurna" i "Dolje, na koljena", a na iznenađenje mnogih odjednom je odlučila da se povuče sa estrade.

Vesna je rođena u Brčkom. Prvi album objavila je 2000. godine, a 2002. je predstavljala Hrvatsku na Evroviziji, dok je u jeku slave odlučila je da napravi pauzu u karijeri.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic)

Pre 12 godina udala se za Ozrena Pupovca, sina hrvatskog političara srpskog porekla Milorada Pupovca, i sa njim se odselila u Berlin.

Posle izvesnog vremena vratila se muzici, ali se posvetila drugom žanru - džezu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic)

- Mogu samo reći da nipošto ne žalim za ovom radikalnom odlukom skretanja prema džezu, koja čak i uprkos jednog sasvim trnovitog puta dugogodišnje pripreme, raznih žrtvovanja te svakodnevne discipline, zapravo i neprestano i neiscrpno ispunjava - rekla je jednom prilikom za "Blic" Vesna, koja će u aprilu napuniti 43 godine.

PORODICA NIJE ŠTEDELA! Ovako izgleda luksuzna vila Đorđa Balaševića u Hrvatskoj za koju je iskeširao skoro pola miliona evra! Detalji ostavljaju bez daha! (FOTO/VIDEO)

Pročitajte još