Nina Badrić
Foto: Youtube printscreen

- Ne da ću se odazvati, ja ću biti među prvima koji će ići na taj protest. Poslednjih pet meseci nisam imala nikakvih prihoda. Kako ja, tako i 14 ljudi koje zapošljavam. To znači da nijednu kunu nisu dobili ni članovi njihovih porodica. Niko od nas ne traži milostinju. Molimo da nam se omogući da radimo i pošteno zaradimo svoj novac. Ako se našao način za ugostitelje i pojedine festivale, ne vidim u čemu je problem da se i nama otvore vrata za posao - rekla je Nina za Jutarnji list.

Ovaj njen apel odmah je naišao na odgovor jedne zemljakinje koja je Ninu pozvala da dođe sa njom i kopa krompir.

- Samo bih joj poručila da ne dolazi u onoj dizajnerskoj haljini, što se nedavno hvalila od 14 hiljada kuna. Bilo je kiše i ima blata - napisala je gospođa u komentaru, a 14 hiljada kuna je negde blizu 2 hiljade evra.

Nina Badrić

Foto:Instagram printscreen

Foto:Instagram printscreen

 Nina je odmah odgovorila na ovaj može se reći sarkastični komentar.

- Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti - napisala je Badrićeva.

Nina Badrić

promo

Foto: promo

Nini se odmah javila koleginica Pamela Ramljak.

- Gospođa je dala oglas. Verojatno bi joj došli svi džabe da vade krompir da se nađu tamo estradnjaci. Žena ima nos za biznis. Mora privući radnu snagu a očigledno joj ne ide - napisala je Pamela.

- Tolikima smo pomogli da bi pomogli i njoj u kopanju krompira - ogovorila je Nina Badrić.

Komentari (1)

Ružica

01.08.2020 20:56

Tako je Nina, estradnjaci su prvi koji se odazovu kad treba humanitarni prilog. A ova što joj treba pomoć za krompir ...ha ha, dobra je .