SANDRA I SAVO U SVAĐI Ninova ćerka izgubila prijatelja zbog Lune Đogani: "Jako me pogodilo"

Dugo je ćutala o ovom sukobu.

Savo Perović, Luna Đogani, Sandra Rešić
Savo Perović, Luna Đogani, Sandra Rešić, Foto: Foto: Alo.rs

Popularna pevačica iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i kćerka pokojnog pevača Nina Rešića - Sandra Rešić progovorila je za Alo.rs o okončanju dugogodišnjeg prijateljstva sa Savom Perovićem, bivšim učesnikom "Zadruge 2".

Rešićeva i Perović prijatelji su i kolege već dugi niz godina, a Savovo ponašanje nakon izlaska iz popularnog rijalitija, povredilo je Sandru.

Sandra Rešić
Sandra Rešić, Foto: Screenshoot Instagram

- Savo i ja čuli smo se neke dve nedelje nakon njegovog izlaska iz "Zadruge 2". Otišli smo po njega, međutim, naišli smo na rampu. Neko drugi je već stigao da ga pokupi. Nisu nam dozvolili da uđemo. Tako smo ostali u njivi da ga sačekamo. Na kraju smo ga dočekali i sa njim proveli nekih tri i po minuta. On je sa svojim zadrugarima seo u auto i otišao, a mene i najboljeg druga ostavio. Sve sam to razumela. Ne smem ni da zamislim šta je deset meseci provedenih u rijalitiju ili nekom drugom zatvorenom prostoru. Mada, svi koji su tamo ušli se ponašaju kao da je to neka vrsta zatvora. Mitrović je napravio, bukvalno, grad veći nego moj Dorćol. Mislim da se ne lažemo... Hrane ih, goje ih, ne plaćaju vodu i struju, ni račune, pa posle pričaju: "Jao, bože, što mi je teško!" Mnogo bih volela da je meni tako teško deset meseci. Savo i ja smo se opet čuli nakon dve nedelje. Insistirao je da ima previše obaveza, da ne može da se vidi sa nama koji nismo bili u "Zadruzi", da je on u jeku popularnosti i da to treba da iskoristi. Podržavala sam to - otkriva nam Sandra.

Savo Perović
Savo Perović, Foto: Screenshot Instagram

Kćerku pokojnog Nina Rešića isterao je iz takta Savin poziv na kafu, koji je u sebi sadržao uslov. Pevačica je ubrzo shvatila da ju je Perović zanemario zbog Lune Đogani.

- Dve nedelje nakon toga, zvao me i rekao: "Da li možeš da se vidiš sa mnom od četiri do šest?" Rekla sam mu: "Molim? Zašto dobijam tajming?" Odgovor je bio: "Zato što od sedam moram sa Lunom da se vidim!" Konstatovala sam: "Dobro, idi vidi se sa Lunom. Bio si moj najbolji drug. Ti si poslednji čovek na svetu koji će mi određivati koliko ću se sa tobom videti!" Nakon toga on je pokušao da se izvini. Rekla sam mu da ga apsolutno razumem, ali da jednostvno komentar nije bio na mestu. Gledala sam ga deset meseci i medijski sam ga podržavala maksimalno. Otpratila sam ga sa Instagrama, obrisala njegov broj telefona, nakon situacije sa Lunom. Mislim da sam mu dala dovoljno prostora.. Jako me pogodilo sve to - priznaje nam Rešićeva i ističe:

Sandra Rešić
Sandra Rešić, Foto: Screenshoot Instagram

- Nisam bila bilo ko u njegovom životu, nisam bila prolaznik... Slala sam mu u tu "Zadrugu" gaće, čarape, prosleđivala podršku i čestitke. Shvatiće kad-tad da nisam to zaslužila, ali biće kasno - zaključuje Sandra Rešić za Alo.rs.

Povezane vesti

 • Korisnik: Gorana
  12/12/2019 - 19:53
  Pa sta reci za Razinog I Lunjarinog potrcka,prodao svoj obraz ,izdao bliske ljude zarad ,"popularnosti"..a nidje ga nema!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi