Nina Radulović
Rajko Ristić/Alo!
Nina Radulović

Rajko Ristić/Alo!

Nina Radulović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

– Nina i njen novi dečko su se upoznali preko socijalne mreže Instagram. Dugo su se dopisivali, a onda su prešli na telefon. Duge prepiske zamenili su dugom razgovorima na video-pozivima putem Vocapa, gde su se gledali po nekoliko sati i pričali. Mesec dana nakon dugih razgovora i poruka, momak je u decembru došao u Srbiju, gde su se upoznali i odmah zaljubili jedno u drugo – govori dobro obavešten izvor i dodaje:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on Jan 12, 2019 at 12:09pm PST

– Novogodišnje praznike su proveli u Majamiju, gde se ona i dalje nalazi. Nina se toliko zaljubila da bukvalno ne skida osmeh sa lica. Presrećna je, on joj sve ugađa i tretira je kao princezu. Bila je jako napeta dok su boravili u Srbiji zato što se plašila da za novog izabranika ne saznaju novinari i opet ne pokrenu aferu koja bi pretila da ugrozi njihov odnos, što ona nije želela – završava priču izvor za Srpski Telegraf.

Filip Krajinović, Nina Radulović

Alo/Marko Metlaš

Filip Krajinović, Nina Radulović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Kako dalje izvor navodi, Nina je navodno novog dečka upoznala i sa roditeljima, kao i sinom, koji je oduševljen njim. Za novu romansu lepe voditeljke znaju samo najbliži prijatelji jer je odlučila da ovu vezu sačuva od javnosti koliko može.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on Jan 11, 2019 at 6:31am PST

U prilog ovim navodima govori i činjenica da je Nina po dolasku u Majami okačila Instastori na kojem je snimila pogled sa balkona i napisala:

 

Komentari (2)

Slavica

14.01.2019 13:23

Cudim se da je nasla milionera za decka kad one uvek izjavljuju da njih ne interesuje koliki su duboki dzepovi njihovih muskaraca vec da je bitno da je dobar covek.

Duka

14.01.2019 14:30

Baš sam mislio da ga je ostavila zbog molera...