7 GODINA RADILA, 16 MUŠTERIJA DNEVNO Starleta Nina Prlja šokirala u emisiji kod Marića, a onda progovorila o aferi sa fudbalerom!

Sve je priznala!

Nina Prlja
Nina Prlja, Foto: printscreen

Nina Prlja u jutarnjem programu kod Marića ispričala je stvari iz života do sada nepoznate javnosti. Objasnila je na koji način je zarađivala pare, ali i progovorila o šemi sa poznatim fudbalerom "Partizana"! OVDE pogledajte kako je Mladen Vuletić reagovao kad je video Prlju u "Parovima"!

 

"Kada sam radila kao frizer uvek sam zavidela ženama koje ne rade, a imaju tako novca niotkuda. Ja sam 7 godina uspešno radila kao frizerka u jednom salonu, bila sam tu glavna, imala sam 16 mušterija na dan. Žene su bile u pitanju, ne muškarci. Bio je jedan fudbaler poznat koji je stalno dolazio tu kod mene, to neću da otkrivam, sa njim sam imala neku aferu tu dok sam bila i zato sam i radila svaki dan.

Voditelj ju je šaljivo upitao da li je fudbaler tražio da ga šiša svaki dan.

Nina Prlja
Nina Prlja, Foto: Screenshoot

"Pa da, mi smo se tako šišali malo u salonu malo kući, tako da bilo nam je lepo dok nije morao da se vrati tamo odakle je došao, tj. da ode dalje. A ja sam otišla u Dubai", izjavila je Nina i dodala:

"To je bila jedna jako velikodušna ponuda za Dubai. A moj dečko sa kojim sam otišla tamo je sada srećno oženjen neću da ga diram više. Međutim, ja sma njega dobro znala 10 godina, bio mi je dobar drug. Ja sam njemu rekla da mi nađe muža tamo, da se udam. Rekao mi je da je našao jednog Rusa tamo, ali ništa od toga nije bilo, mi smo se zaljubili. On je bio taj "Rus", ispričala je Nina u emisiji "Dobro jutro Srbijo" čime je nastavila da šokira javnost iznošenjem prljavog veša iz svog života. Pogledajte OVDE da li Nina voli Mladena Vuletića!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi