Nina Janković
Alo!/Dejan Briza
Nina Janković

Alo!/Dejan Briza

Nina Janković, Foto: Alo!/Dejan Briza

Glumac Vuk Kostić je prošlog petka u ulici Vojislava Ilića u Beogradu oborio motociklistu, a nakon te nezgode izbegavao je da govori za medije.

Umesto toga, Kostić se pre dva dana oglasio na društvenim mrežama, gde je kratko opisao šta se desilo, posebno se osvrnuvši na način na koji su mediji izveštavali o tom slučaju, a podrška kolega i prijatelja nije izostala.

U moru onih koji su držali Kostićevu stranu izdvojio se komentar Nine Janković, koji je, zbog pretećeg tona novinarima, ostavio mnoge u čudu.

 Vuk Kostić

Rajko Ristić

Vuk Kostić, Foto: Rajko Ristić

Naime, Nina, koja sa Vukom tumači jednu od glavnih uloga u seriji "Ubice mog oca", poručila je kolegi da se ne brine za novinske naslove i da će u trećoj sezoni sve srediti.

- Niti je motor pao na zemlju, niti je motorista pao na zemlju. Motorista je sišao sa motora i dobro je, bogu hvala. Polomili smo vetrobran i motor je ostao naslonjen na auto. Neke novine stavljaju slike razmrskanih motora i krvavih trotoara, dobiću sliku i postavljam, i snimak postoji. Znam da bi neki voleli da smo svi izginuli, je*iga, nismo - objavio je Vuk u postu na Instagramu, koji je prokomentarisala Nina Janković. 

Drakulićeva: Mislila je na sve zlikovce!

Nataša Drakulić, scenaristkinja serije "Ubice mog oca", kaže da treća sezona donosi mnogo zanimljivih preokreta za glavne likove, ali da se ništa specijalno neće desiti novinarima.

- Ne verujem da je Nina stigla da pročita scenario za treću sezonu, ali verujem da nije mislila konkretno na novinare, već pre na sve zlikovce uopšteno - kazala nam je kratko Drakulićeva, stavljajući novinare i zlikovce u isti koš. 

 - Nemoj da se nerviraš, sredićemo ih u trećoj sezoni - napisala je Jankovićeva, a njen komentar su mnogi protumačili kao poziv na linč novinara. Pozvali smo Ninu kako bismo dali priliku mladoj glumici da objasni na koga je konkretno mislila kada je ostavila komentar spornog

sadržaja. 

- Svašta, ako delujem kao osoba koja bi linčovala novinare, onda ne znam stvarno šta više da kažem. Treća sezona se odnosi na seriju, a ne na novinare! Ali stvarno nemam vremena da objašnjavam bilo šta - kratko je poručila Nina za "Alo!", a na naše pitanje ko su "oni" koje će srediti u trećoj sezoni, glumica nije želela da odgovori, te nam je samo kratko poručila da gledamo seriju.

Sreća u nesreći je što Kostić nije vozio brzo i što je vozač mopeda imao kacigu.

Romi i novinari su mi uništili svadbu!

Glumica Nina Janković udala se za Mateju Dinčića 2014. godine u Crkvi Svetog Marka, ali je nakon izgovorenog sudbonosnog "da" odbila da baci bidermajer.

- Nisam ga bacila iz dva razloga, a to su novinari i Romi, eto kad moram jedne sa drugima da poredim - bez blama je tada rekla Nina i dodala:

- Ispred Crkve Svetog Marka ima toliko Roma, koji toliko vuku ljude, ližu im cipele, žene bacaju bebe, mislim, meni je to stvarno… Ne znam ko to treba i šta treba da uradi, ali mislim, meni je to stvarno… To je stvarno deo koji ti poremeti, uništi neke od najlepših trenutaka u životu - nastavila je da priča Nina, a onda se obrušila na novinare. - Mnogo me je iznerviralo to što su me ispred crkve novinari saletali pitanjima: "Da li si ispunila devojački san?". Pošto sam ja fer i korektna, mislila sam da će i oni biti fer i korektni prema meni. Ako zamolim nešto i ako to ne želim, što onda to radite? Samim tim su i meni sada pali u očima i znam kome ću sad da dajem intervjue, a kome ne - objasnila je Nina, ljuta što su mediji pratili njeno venčanje.

 

Komentari (5)

Цицка

23.05.2018 07:28

Али чињеница је да и међу новинарима има свакојаких који раде без икакве одговорности . Ето рецимо постављена таква слика која није са инцидента спорног догађаја , да ли је то легално или није ?. Ако није такав би требао да одговара , слика не одговара стварном догађају А НОВИНАР ЈОШ ДОБИО И НОВАЦ , АЛИ НЕГДЕ У СВЕТУ ,ЗНА СЕ ГДЕ, НАЗОВИ НОВИНАРИ ДОБИЈАЈУ ПРЕСТИЖНЕ НАГРАДЕ ЗА ОБЈАВЉЕНЕ ЛАЖИ , САСЕЋИ ТАМО ГДЕ СЕ НОВИНАРСКА ЛАЖ ИЗРОДИЛА И ГДЕ СЕ НЕ САНКЦИОНИШЕ ВЕЋ СЕ НАГРАЂУЈЕ

Ana

23.05.2018 08:11

Kakav crni linč,kako vas nije sramota. Ne blatite lepe stvari i ovu divnu ženu bez potrebe.

Nina

23.05.2018 08:20

Posveti se detetu i nelupetaj,zvezde su na nebu.Glumice u pokušaju.Glumica je Nataša Ninković.

pa ja

23.05.2018 08:22

imate Vi o kojim saobracajnim nesrećama možete uvek da pišete ali nećete. pustite ove ljude na miru.

Marko

23.05.2018 08:42

obične gluposti