Nikolina Pišek
Screenshoot Youtube
Nikolina Pišek

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Tom prilikom, verbalni sukob brzo se pretvorio u fizički, a kako tvrdi popularna voditeljka, vlasnik vile ih je i opljačkao i uzeo oko 270.000 evra dragocenosti koje su imali u sefu.

U ekskluzivnoj ispovesti za Alo, Nikolina je priznala da nema običaj da na porodično letovanje nosi toliko novca, ali da su suprug i ona ovoga puta to učinili jer je trebalo da daju kaparu za kuću koju planiraju da kupe.

- Znam da cifra koja se spominje u medijima mnogima zvuči neverovatno, ali priča je veoma jednostavna. Moj suprug i ja smo u pregovorima da kupimo kuću i trebalo je da damo kaparu. Tih dana, kada se incident dogodio, Vidoje je podigao novac za kaparu i stavio ga u sef i bilo je pitanje trenutka kada će ga predati našem advokatu, koji je trebalo da zaključi ugovor sa prodavcem. Želeli smo da promenimo dom, budući da je kuća u kojoj živimo u Zagrebu oštećena u nedavnom zemljotresu - počinje priču za Alo Nikolina i otkriva šta joj je sve ukradeno.

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Bilo je više dragocenosti koje pripadaju mom suprugu. Imala sam samo dva prstena, jednu narukvicu i nekoliko satova, pa kada se sve sabere, ostali smo bez 270.000 evra - priča Nikolina i objašnjava da se nada da će policija ipak uspeti da vrati njihove stvari.

- Vlasnik vile koji nas je napao i opljačkao još uvek nije uhapšen. Ne gubim nadu da će se sve rešiti onako kako treba i zaista verujem da je napad na nas bio planski i organizovan. Ljudi koji žive u tom mestu su mi čak ispričali da se u istoj vili desila slična situacija i prethodne godine, sa jednom porodicom iz Indije - priča Nikolina, koju je u noći incidenta vlasnik vile verbalno zlostavljao nazivajući je četničkom kurvom.

Nikolina Pišek

Facebook/Nikolina Pišek

Foto: Facebook/Nikolina Pišek

- Bezbroj puta su me tako zvali, samo bez prefiksa četnička. Navikla sam na napade i mnogo pre ovoga. Međutim, nije mi važno šta se govori, već ko to radi. U Hrvatskoj se osećam prijatno, u suprotnom ne bih boravila ovde - kaže Nikolina i dodaje da pokušava da ružne stvari ostavi iza sebe.

- Trenutno sam sa prijateljima i porodicom na Bolu u jednom hotelu. Trudimo se da deca ne osete nikakav stres i da sve što je ružno ostavimo iza nas - poručila je voditeljka na kraju.