Nikolija Jovanović
Rajko Ristić/Alo!
Nikolija Jovanović

Rajko Ristić/Alo!

 Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je spajala i po pet nastupa nedeljno bez slobodnog dana, da bi na kraju potpuno oslabila imunitet i da bi joj se to sve ozbiljno odrazilo na zdravlje, a pre svega na želudac.

"Nikolija je želela da nakon porođaja brže bolje povrati vitku liniju, pa je non stop gladovala i za kratko vreme vidno smršala. Ona je sada bukvalno na ivici anoreksije, a samim tim imam i konstantne probleme sa želucem. Ima jake mučnine, a kada se i natera da nešto pojede, trpi strašne bolove. Još kada se na sve to doda da nedeljno radi pet dana, jasno je zbog čega je njen imuni sistem oslabljen i krva slika loša", otkriva izvor "Sveta" i dodaje da je upravo to razlog što je batalila pevanje.

Nikolija Jovanović

Printscreen

Foto: Printscreen

"Nikolija nije htela da sluša ni svoju majku Vesnu, ali ni supruga Relju, sve dok se nakon nastupa nije onesvestila. To je bila kap koja je prelila čašu i zbog koje se ona dozvala pameti. Rekla je svom menadžeru da će napraviti pauzu u pevanju i nastupima dok se ne oporavi, i da će naredne tri nedelje provesti na moru, ali i po lekarima", zaključio je izvor.

Niko nije znao da Nikolija ima SESTRU! Kada je budete videli zastaće vam dah! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 15.06.2019. 17:07 Preslikane. Nikolija Jovanović, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Pevačica Nikolija Jovanović, danas je na društvenim mrežama objavila fotografiju njene sestre Teodore, i izazvala opštu pometnju, jer niko nije znao za nju. Naime, Nikolija Jovanović je uz fotografiju napisala samo kratko da je u pitanju njena setra Teodora koja je inače po ocu Vladi Jovanoviću.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!