VESNE ZMIJANAC POKUŠALA DA POMOGNE Nikolija Jovanović otkrila: "Relja je godinama bio nezadovoljan!"

"Ja sam mislila da se to nikad neće desiti i da su uzaludni napori moje majke da me nauči..."

Nikolija Jovanović, Relja Popović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nikolija Jovanović više nije jedna od onih pevačica kojima je kuhinja stran teren. Tokom izolacije ćerka folk-zvezde Vesne Zmijanac naučila je da kuva.

- Pozitivna strana karantina je ta što sam naučila da kuvam. Nije pohvalno to što sam naučila da kuvam tek u 30. godini, ali ja sam mislila da se to nikad neće desiti i da su uzaludni napori moje majke da me nauči kuvanju. Spremam sve, od gibanice do makrobiotike - pohvalila se Nikolija, a potom otkrila kako na njene kulinarske sposobnosti reaguje njen životni saputnik, inače poznati srpski reper Relja Popović.

Nikolija i Relja
Foto: printscreen

- Zadovoljan je kako kuvam. On je vrlo iskren. Pošto je godinama bio nezadovoljan time što ne znam da kuvam, sada znam da je iskren. Nije od onih muškaraca koji se prave da mu se sviđa ono što mu žena skuva - kaže Nikolija i otkriva koliko joj Relja pomaže u kuhinji i generalno u kućnim poslovima.

- Pomaže mi onoliko koliko mu dozvolim. Volim sama da budem u kuhinji, ne bih da mi smeta. Trenutno sam u fazi da volim da sama spremam hranu, a kada se budemo vratili nastupima, videćemo kako će biti - iskrena je pevačica.

Relja i Nikolija
Foto: Alo.rs

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi