Nikolija i Relja
printscreen/instagram
Nikolija i Relja

printscreen/instagram

Nikolija i Relja, Foto: printscreen/instagram

Vesna Zmijanac ovih dana ima razloga za slavlje jer će postati baka po drugi put. Njena ćerka Nikolija Jovanović i zet Relja Popović čekaju bebu, saznaje Kurir.

Popularna pevačica više puta je rekla kako uživa u ulozi bake, kao i da je vezana za unuku Reu, da obožava da provodi vreme sa njom i da je čuva. Vesna je govorila i kako bi volela da njena naslednica ima više dece, tj. da joj kuća bude puna unučića. Ta želja će joj se i ostvariti jer Nikolija čeka drugo dete.

Naime, pevačica je prošle nedelje provela nekoliko dana u bolnici, u "Narodnom frontu", a izvor kaže da je tamo bila zbog jedne intervencije. Kako dalje navodi sagovornik, taj zahvat nije ništa ozbiljno ni invanzivno i često se radi trudnicama u ranoj trudnoći, a Nikolija je nedavno i saznala da čeka bebu.

Inače, kako navodi sagovornik, pevačica i njen partner još uvek ne znaju pol bebe, ali to im i nije važno, već samo da bude živo i zdravo. Podsetimo, Nikolija i Relja su 2016. godine dobili ćerku Reu, a iako nikada nisu voleli da pričaju o privatnom životu, često su govorili da bi naslednici voleli da podare brata ili sestru.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Vesnom, ali ona nije želela da komentariše ovu informaciju, dok se Nikolija nije javljala.

Pročitajte još