Olivera Katarina
promo
Olivera Katarina

promo

Olivera Katarina , Foto: promo

Pored brojnih kolega koji će je podršku pružiti iz prvih redova, publiku je oduševila i vest da će joj se kao specijalni gost na bini pridružiti i poznati pevač Nikola Rokvić.

Nikola je istakao da ga raduje što će 11. maja nastupiti na koncertu Olivere Katarine, a tu vest je podelio i sa pratiocima na Instagramu.

- Velika mi je čast i ogromno zadovoljstvo što me je istinska diva, umetnica koja je živela i živi za svoja uverenja, pozvala da joj budem specijalni gost na njenom solističkom koncertu u Kombank dvorani 11. maja! Draga Olivera počastvovan sam! Hvala Vam! - napisao je Nikola ispod fotografije Olivere Katarine iz mlađih dana.

 

Koncert u Kombank dvorani, renoviranoj dvorani Doma sindikata, Olivera Katarina održaće na zahtev publike, nakon velikog uspeha na prošlogodišnjem fimskom festivalu u Kanu.

Naime, poznata glumica i pevačica bila je pozvana na prestižni filmski festival kao specijalna gošća povodom pedeset godina od premijernog prikazivanja filma "Skupljači perja".

Kako je ranije najavljeno, publika će na ovom koncertu imati priliku da uživa u muzičkom preseku bogate karijere istinske dive domaće scene, a koncert neće proći bez hitova: „Sedim u jednom pariskom lokalu“, „Đelem đelem“, „Alaj mi je večeras po volji“, „Niška banja“, „Pričaj mi o ljubavi“, „Šu-šu“, „Verka kaluđerka“, „Šošana“, „Nikad ne zaboravi dane naše ljubavi“ i druge.