Darko Lazić
Premijera "Vikend specijal"/prin
Darko Lazić

Premijera "Vikend specijal"/prin

Darko Lazić, Foto: Premijera

Naime, od pevača ni traga ni glasa otkako je policija otkrila u gradu automobil iz 2015. godine koji je kupio bivšoj supruzi Ani Sević, a koji sada ima lažne registracije.

Policija želi da obavi razgovor sa Darkom, ali on se ne odaziva na pozive i telefon mu je nedostupan, iako je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, a kako domaći mediji saznaju ne boravi ni u rodnom Brestaču.

- Nema ga nigde. Jednostavno, niko ne zna gde se nalazi. Kući ne dolazi već nekoliko dana. Policija ne može da mu uruči poziv, a ni da ga privede na informativni razgovor, jer ne mogu da mu uđu u trag. Nikada ranije nije imao običaj da nestane pa su svi zabrinuti - kaže izvor "Kurira".

Komentari (3)

Neko iz mase

03.04.2021 11:56

Ok. Ali realno. Ma dosta vise sa tim probisvetom. Pa sta jos taj polupismeni slager pevac treba jos da uradi da bi se dozvali pameti. Pune su stranice sa kojekakvim narko-krimi starletama i pevacima koji se setaju bez pardona i kompleksa i uce nas nekim novim ljudskim vrednostima.... I onda se cudimo kada nam deca odu stranputicom. Ma Uzas!

Lola

03.04.2021 12:26

"Policija ne moze da mu udje u trag" Da niste malo preterali?!

Luka

03.04.2021 12:59

Covek trosi Red bul I skroz leti leti leti zato ga niko nemoze da pronadje.