Zdravko Čolić
Dejan Briza/Alo!
Zdravko Čolić

Dejan Briza/Alo!

Zdravko Čolić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pročitajte još:

Tu je da ga prati u svakom koraku iako se retko kada pojavljuje u javnosti.

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se- iskren je Čola.

Supruga Zdravka Čolića

printscreen

Supruga Zdravka Čolića, Foto: printscreen

Pevač priznaje da mu je ona velika podrška, ali da postoji razlog zbog kojeg se ne pojavljuju zajedno u medijima i u javnosti.

- Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života - rekao je tada Zdravko.

Čola je takođe za "Blic" svojevremeno objasnio zašto se ne fotogafiše sa suprugom i zašto na internetu postoji samo jedna njena fotka.

- Žena kao žena, radi, opredelila se za porodično. Ako ona hoće, slikaćemo se, nemam ništa protiv. Nije ono da mi Bosanci kao ne damo ženi da pojavi kao što se pričalo starinski.

Komentari (3)

Lillly

10.11.2018 18:53

Divna pesma. Lep gest. Zasluzila je.

Vuki

11.11.2018 05:59

Krije je deka Cola, kao zmija noge..

Seka

11.11.2018 14:15

Ne krije je sigurno, zena nece da se eksonira, Muslim da je na dz ili by izabrao pravu zene koja ga pazi, mazi, vuva kucu i porodicu, bas kao njegova majka sto je radila. To su zene koje se ne mesaju gde im nesto nije, Cola je njen i njihove dece cuvar!