Ceca Ražnatović
Marko Metlaš/Alo!
Ceca Ražnatović

Screenshot Instagram

Ceca Ražnatović , Foto: Screenshot Instagram

Svetlana Ceca Ražnatović je do pre 2 godine živela sa sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić u vili na Dedinju. Javnosti je dobro poznato da su njih dve veoma bliske, a pevačica je sestru dovela iz Žitorađa nakon udaje za Željka Ražnatovića.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Lidija se pre 15 godina udala za bivšeg fudbalera Predraga Ocokoljića sa kojim ima četvoro dece - 3 sina i ćerku.

Predrag Ocokoljić

Alo!/Vladimir Marković

Predrag Ocokoljić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Ocokoljić je u mladosti bio posvećen sportu, a dva puta je zaigrao i u dresu reprezentacije. Predrag je karijeru započeo u beogradskim nižerazrednim klubovima Dorćolu i Palilulcu, da bi zatim bio prvotimac niškog Radničkog i beogradskog Obilića.

Internacionalnu karijeru započeo je u Ukrajini, u timi Šahtjora (2002), a nastavio je u francuskim klubovima Toulouse (2003-05) i Châteauroux (2005-06). Od leta 2007. nastupao je za kiparske timove AEL Limassol (2007), Anorthosis (2008-10) i Etnikos (2010-11).

Predrag Ocokoljić

Alo!/ Rajko Ristić

Predrag Ocokoljić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Međutim, kako je Cecino venčanje bilo medijski ispraćeno i znamo kako je izgledala kao mlada, sa Lidijom to nije slučaj. Tek sada je u javnost dospela fotografija sa njenog venčanja sa Predragom, a ono što je upečatljivo je da su setre imale skoro iste venčanice.

Ceca Ražnatović , Lidija

Screenshot Instagram

Ceca Ražnatović , Lidija, Foto: Screenshot Instagram

Pogledajte BONUS video:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar

Ovo su sva izdanja Cece Ražnatović! Bila je skoro ĆELAVA, plava, a jedno vreme je furala i PERIKU!

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 19.07.2019. 20:24 - 19.07.2019. 21:16 Ceca je počela da peva sa 15 godina, a njen izgled se menjao sa godinama. Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Svetlana Ceca Ražnatovic osvojila je muzičku scenu lepotom i neospornim talentom i stekla veliki broj fanova.