OGLASILA SE DEA ĐURĐEVIĆ PO PRVI PUT! Ni suzu nije pustila zbog stravične nesreće, a sada je otkrila njeno PRAVO ZDRAVSTVENO STANJE!

Hrabra!

Dea ĐurđeviĆ
Dea ĐurđeviĆ, Foto: Screenshoot Instagram

Voditeljka "Novog jutra" na televiziji Pink, Dea Đurđević (27) uspešno se oporavlja na Vojno-medicinskoj akademiji, gde je operisana posle saobraćajne nesreće u kojoj je doživela teške telesne povrede.

Ona je u udesu ostala bez ruke. Zahvaljujući umeću lekarskog tima iz VMA i Kliničkog centra Srbije, na čelu sa doktorom Markom Bumbaširevićem, ruka joj je spasena. Kad se probudila posle operacije, lekarima je rekla da ruku oseća, što je vrlo dobar znak za dalji oporavak. 

- Hvala Bogu, živa sam, a i lekari su veoma zadovoljni kako je prošla operacija i kažu mi da oporavak ide nabolje. To je najvažnije. Verujem da će sve biti dobro - rekla je Dea za Gloriju i svima se zahvalila na podršci. 

Dea Đurđević sa majkom
Dea Đurđević sa majkom, Foto: Printscreen Instagram

Nena Dodevski, majka voditeljke je takođe ispričala da je posle svega veoma ponasna na ćerku, za koju svi u bolnici imaju samo reči hvale.

"Jedan profesor mi je rekao "Šta si to rodila? Ta devojka nije suzu pustila od trenutka kada joj se to desilo"", priča Deina majka, koja je najveća podrška i oslonac svojoj ćerki. A šta je još Nena otkrila pročitajte OVDE. 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi