Igor Starović
screenshot Youtube
Igor Starović

screenshot Youtube

Igor Starović, Foto: screenshot Youtube

Igor Starović pevač grupe “Divlji kesten”, bio je zveda 90-tih. Njegove pesme su hitovi i danas, a ovaj pevač se u poslednje vreme povukao iz sveta estrade.

Retko se pojavljuje u medijima. Učestvovao je i na “Farmi”, kao i njegova bivša verenica, balerina Jelena Milošević, čijim je ponašenjm Starović bio šokiran.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Njoj želim svu sreću, a u koga se ona zaljubljuje ili ne, mene to ne interesuje. Imam svoj život i ne volim da vodim brigu o drugima - rekao je tada Starović.

Igoru je tokom učešća u rijalitju “Farma” 2013. godine naglo pozlilo, zbog čega je hitno prevezen u bolnicu. Kako je “Puls” tada saznao, posle četiri sata ispitivanja, najpre na neurologiji, a potom na ortopediji i ostalim odeljenjima, Igor Starović je u pratnji obezbeđenja i produkcije TV Pink napustio Urgentni centar i odvezen je na kućno lečenje.

Igor Starović

Printscreen Facebook

Igor Starović, Foto: Printscreen Facebook

 

– Analizama nije ustanovljen poseban uzrok zbog čega je došlo do tegoba, a jedini negativan nalaz su bila slomljena rebra nakon ukazane prve pomoći Edina Škorića – rekli su tada iz Urgentnog.

Posle raspada grupe 2002. godine Igor je nastavio solo karijeru.

Aleksandra Prijović blokirala Novi Sad! Nezapamćeno ludilo, publika bila u transu, sve je gorelo!

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 26.10.2019. 18:42 Ludilo na nastupu! Aleksandra Prijović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Folk zvezda Aleksandra Prijović napravila je opšti haos u jednog klubu u Novom Sadu. Pojavila u ultra-kratkoj seksi haljini. Mlada muzička zvezda radi punom parom, a da su se fanovi uželeli njenih nastupa svedoči i činjenica da je klub u kojem je sinoć nastupala bio prepun.

 

Interesantno je da pored muzičke karijere Igor može da se pohvali velikom ljubavlju prema košarci, ali i diplomom sa Filozofskog fakulteta, na kome je završio Arheologiju.

BONUS VIDEO:

"TAKVE IMAJU TARIFU" Snežana Dakić o lepoti u Srbiji: Živimo u dobu izveštačene kose i loše šminke!