NESTALA SA ESTRADE Naša pevačica saznala da ima neizlečivu bolest, povukla se sa scene i preokrenula život! Evo gde je danas i kako izgleda (FOTO)

Ne biste je prepoznali

Ksenija Mijatović
Ksenija Mijatović, Foto: Printscreen Youtube

ANABELA I JA SMO LAGALI MEDIJE DA SMO ZAJEDNO Andrej 3 dana posle skandala otkrio PRAVU ISTINU! Otišao iz stana na Košutnjaku, moli pevačicu da se pomire!

Devedesetih je harala scenom, a neke njene pesme su i danas itekako aktuelne. Pevačica specifičnog glasa Ksenija Mijatović potpuno je nestala sa estrade i svoj život posvetila duhovnom uzdizanju.

Ksenija danas vodi radionice pod nazivom "Mala škola novog života" kroz koje uči ljude kako da vole sebe i prevaziđu teške situacije.

PEVAČICA PROŠLA GOLGOTU Imala probleme sa porodicom zbog muža, jedva izgladili sve!

"Na svom putu traženja ličnih odgovora, susrela sam se sa raznim školama i tehnikama samopomoći, ali odgovore sam dobila onog trenutka kada sam se upoznala sa radom Lujze Hej. Danas sam licencirani trener programa “Izlečite svoj život” po principima upravo njene filozofije (filozofije Lujze Hej) i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo", rekla je Ksenija za medije.

PRETILI MU "METKOM U ČELO" Šokantne tvrdnje Mirka Gavrića, a onda prozvao KIJU! ZA SVE SU KRIVI ONI

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ksenija Mijatovic (@mijatovicksenija) on


NEĆE VIŠE NIKOME DA ĆUTI! Milan Milošević uputio salvu uvreda na njegov račun! Nerealno koliko KIPTI OD BESA (FOTO)

Ksenija je na sajtu koji vodi otkrila i neke stvari o sebi koje se neće naći u njenim muzičkim biografijama, a prilično su bitne za njen put. Takva je vitiligo, bolest kože s kojom se susrela još kao devojčica.

"Bolest depigmentacije kože za koju zvanična medicina nema lek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako nastaje. Tokom svih ovih godina veliki broj ljudi, sa istim ili sličnim problemima, obratilo mi se za pomoć. Želeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su videli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvezda bio je dug. Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposletku, svi želimo isto – da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim rečima", napisala je Ksenija i obećala da će "u godinama koje su pred njom, učiniti sve kako bih inspirisala ljude da prigrle život obema rukama", poručila je ona svojevremeno.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: Kornelija
  14/09/2018 - 23:17
  Bila je fantasticna pevacica,steta sto se povukla! Ali ova zena je dokazala i to da je estetska hirurgija -ESTETSKA, jer sve sto je uradila uradila je sa merom i ukusom! Zelim joj sve najbolje, i neka nam peva!
 • Korisnik: deda Jova
  14/09/2018 - 22:06
  Retko netrpeljiva osoba
 • Korisnik: marko
  14/09/2018 - 22:01
  probajte kumanovsku banju.meni je pomogla kod vitiliga
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs