Bora Drljača
Youtube/Printscreen
Bora Drljača

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

U poslednjem, neobjavljenom intervjuu koji je dao za „Alo!“, legendarni folker je otkrio koliko je patio za suprugom Radom koja je preminula pre dve godine, zbog čega je oduvek bio miljenik žena, ali i kako se nosio sa bolešću zbog koje je u nekoliko navrata morao na operaciju.

- Bolest kao bolest, zakačila me je u kasnim godinama, pa i nemam preterano za čim da žalim. Pogotovo danas kada nam bolesti pogađaju najmlađu decu koja su tek prohodala, a često ni to. Oporavio sam se dovoljno da ukradem još malo lepih trenutaka - rekao je Bora na početku razgovora za „Alo!“ i otkrio da mu je u životu najteže palo kada je izgubio svoju životnu saputnicu Radu.

Bora Drljača

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

- Teško je čoveku kada ostane sam. Otkako je moja Rada izgubila bitku, znao sam da će mi biti teško bez nje, živeo sam napola, kao da sam i ja, ne daj bože, otišao na onaj svet. Bila je žena koja me je volela čak i onda kada me niko zdravog razuma ne bi primio nazad u zajedničko gnezdo. Danas nema takvih žena. Jakih, vedrog duha, strpljivih, koje znaju za poštovanje onog koji je glava kuće, a bogami nema ni ovakvih muškaraca poput mene, ma šta ko pričao - rekao je Drljača i otkrio da je u mladosti teško odolevao ženama.

- Sa pevačkom karijerom, turnejama i nastupima dolazi do susreta sa silnim devojkama i ženama. Teško je tome odoleti, pogotovo u mlađim danima. Ruku na srce, ne odolevam ni sada kada sam u kasnijim godinama, ali ono što se nikada nije menjalo jeste da bih srcem uvek ostajao uz svoju suprugu. Čak iako bih s nekom damom završio nakon nastupa, tu nikada nije bilo baš nikakvih osećanja - rekao je Bora, koji je, i u poznim godinama, uspevao da zadrži mladalački duh.

Bora Drljača

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

- I sam koristim društvene mreže, jako ih volim i beskrajno me zabavljaju. Zabavljam i ja ljude kada me uhvate moje žute minute. Na taj način sam im se i približio, pa se među nama širi lepa energija. Ipak, koliko god to odbijali da priznamo, telefoni su nas skroz upropastili i oduzeli nam i ono malo stvarnosti što nam je ostalo. Ne treba da nas čudi što malo-malo čitamo o ubistvima, silovanjima, nasilju, narkomanima, pucnjavama - naveo je folker.

- Nema više prave bliskosti među ljudima, svi su se osilili pa jedni drugima rade najgnusnije stvari. To nam je doneo internet, zbog čega je moj telefon više isključen nego uključen. Plašim se za mlađe generacije, za sebe ne. Ja sam svoje proživeo - rekao je Bora na kraju.

PROČITAJTE JOŠ: