deca poznatih
Printscreen/ Instagram
deca poznatih

Printscreen/ Instagram

deca poznatih, Foto: Printscreen/ Instagram

Naslednici javnih ličnosti sve više pune novinske stupce. O njihovom koraku se bruji na svakom ćošku i neretko su tema gradskih abrova. Neki su poznati po uspešnim karijerama, dobrim pesmama, dok nekima najbolje od ruke idu poziranje u skupoj garderobi, skandali i bahato ponašanje.

Najpraćenija zvezda Instagrama

Anastasija Ražnatović

PrntScrn

Anastasija Ražnatović, Foto: PrntScrn

- Već sigurno četiri godine samu sebe izdržavam, te nisam uopšte tražila novac od majke. Veoma mi je drago, ponosna sam na to. Težila sam da budem samostalna i to se ostvarilo. Najviše zarađujem od Instagrama i godišnjih ugovora - izjavila je mlada pevačica jednom prilikom.

Luksuz i operacije

Elena Kitić

printscreen/Instagram

Elena Kitić, Foto: printscreen/Instagram

Ono o čemu se najviše šuška jesu brojne estetske intervencije koje je Elena navodno radila. Mnogi su komentarisali kako je vilicu popunjavala hijaluronom da bi joj bila špicastija, usta takođe istom tečnošću kako bi dobila na volumenu.

Ni jagodice nisu zaostale te je njihova punoća nadomeštena istom supstancom koja je popularna u poslednje vreme. Njene oči su drugačije nego ranije, a ova popularna metoda naziva se i „mačkaste oči“. U poslednje vreme je veoma popularna u svetu, a radi se tako što se tanke niti provuku kroz kožu koja se nakon toga zateže i povlači prema gore kako bi se dobio zaobljeni izgled očiju i u isto vreme podignute obrve i kapci. Mnogi komentarišu da je plastični hirurg navodno zadužen i za izgled njene zadnjice.

Burni ljubavni život

Helena Topalović

Foto: Instagram/printscreen

Helena Topalović , Foto: Foto: Instagram/printscreen

No, nije on samo bio u žiži interesovanja kada su Helenini momci u pitanju. Spisak je malo duži, a sve je počelo 2012. godine kada se „Topalkov ponos“ još 2012. godine upustio u emotivnu vezu sa tatinim kolegom Jocom Stefanovićem. Nakon toga usledila su burne veze sa tadašnjim voditeljem Vladimirom Stanojević, pevačem Slobom Vasićem, učesnikom “Parova” Aleksandrom Požgajem sa kojim je navodno razmenjivala ljubavne poruke. Helena nije zaobišla ni sadašnjeg zeta Zorice Brunclik, pevača Miloša Vujanovića, kao i tenisera Damira Džumhura.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Stef

18.01.2021 17:48

Zar tu ima tri osobe ? Meni one izgledaju kao jedna te ista devojka . Hoću da kažem da su zapanjujuče potpuno identične izašle očigledno iz istog kalupa.