Sandra Obradović
Danijel Rakočević
Sandra Obradović

Danijel Rakočević

Sandra Obradović , Foto: Danijel Rakočević

Obradovićeva se posle popodnevnog ručka sa prijateljima sama uputila ka glavnim ulicama grada, a to što počinje nevreme uopšte joj nije smetalo da obiđe svaku radnju odeće na koju je naišla.

PROČITAJTE JOŠ:

Da joj kiša ni trudnoj ne može ništa, bilo je jasno kada je u izlogu jednog od budvanskih butika ugledala svetlucavi korset, koji ju je toliko opčinio da je, bez obzira na pljusak, nekoliko minuta zadržala pogled na njemu.

Sandra Obradović

Danijel Rakočević

Sandra Obradović, Foto: Danijel Rakočević

Sudeći po fotkama našeg paparaca, bivša misica se našla u nedoumici da li da odloži kupovinu za posle porođaja ili da ipak odmah kupi veš, pa da je sačeka za neka druga vremena.

 

Nedugo potom Sandra je odustala od kupovine, ali joj se nije žurilo da se sakrije od sve jačeg pljuska. Šetala se centrom u kratkoj crvenoj haljini koja istakla je njen trudnički stomak, ne mareći što je gotovo skroz mokra. Kišu sa lica brisala je rukama, ali osveženje koje joj je donela letnja kiša joj je evidentno prijalo.

Sandra Obradović

Danijel Rakočević

Sandra Obradović, Foto: Danijel Rakočević

Buduća mama kroz dva meseca rodiće dečaka, a sudeći po svemu što smo videli, koristi svaki slobodan trenutak da uživa pre nego što počnu neprospavane noći i danonoćne brige o bepcu.

BONUS VIDEO:

U ovom luksuzu letuju Dragana Mitar i Olja Bajrami!