SVE ZARAD JEDNOG CILJA! Nekadašnja misica USLIKANA usred Budve u sedmom mesecu trudnoće! Radila ono što nijedna trudnica ne bi smela!

Bivša misica Sandra Obradović otputovala je na odmor u Crnu Goru kako bi se u sedmom mesecu trudnoće maksimalno odmorila tokom vrelih julskih dana, a paparaco „Alo!“ uhvatio ju je kako obilazi butike u centru Budve ne mareći za kišu.

Sandra Obradović
Sandra Obradović , Foto: Danijel Rakočević

Obradovićeva se posle popodnevnog ručka sa prijateljima sama uputila ka glavnim ulicama grada, a to što počinje nevreme uopšte joj nije smetalo da obiđe svaku radnju odeće na koju je naišla.

Da joj kiša ni trudnoj ne može ništa, bilo je jasno kada je u izlogu jednog od budvanskih butika ugledala svetlucavi korset, koji ju je toliko opčinio da je, bez obzira na pljusak, nekoliko minuta zadržala pogled na njemu.

Sandra Obradović
Sandra Obradović, Foto: Danijel Rakočević

Sudeći po fotkama našeg paparaca, bivša misica se našla u nedoumici da li da odloži kupovinu za posle porođaja ili da ipak odmah kupi veš, pa da je sačeka za neka druga vremena.

NEDOSTAJE MI SVAKOG DANA! Anastasija Ražnatović progovorila o Arkanu! Evo šta je odabrao specijalno za nju pre nego što je UBIJEN!

 

Nedugo potom Sandra je odustala od kupovine, ali joj se nije žurilo da se sakrije od sve jačeg pljuska. Šetala se centrom u kratkoj crvenoj haljini koja istakla je njen trudnički stomak, ne mareći što je gotovo skroz mokra. Kišu sa lica brisala je rukama, ali osveženje koje joj je donela letnja kiša joj je evidentno prijalo.

Sandra Obradović
Sandra Obradović, Foto: Danijel Rakočević

Buduća mama kroz dva meseca rodiće dečaka, a sudeći po svemu što smo videli, koristi svaki slobodan trenutak da uživa pre nego što počnu neprospavane noći i danonoćne brige o bepcu.

BONUS VIDEO:

U ovom luksuzu letuju Dragana Mitar i Olja Bajrami!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi