PRVO SAM SKINUO ŠEŠIR, PA SAKO, A KAD SAM STIGAO DO GAĆICA...! Nekada je U TANGAMA igrao oko šipke, a pogledajte šta sada radi zvezda rijalitija!

Na pragu sedme decenije kaže da se ništa nije promenilo.

Radašin
Radašin, Foto: screenshot

Radiša Miljković Radašin publiku je zasmejavao ali i šokirao u rijalitijama "Veliki brat" i "Farma". Nakon učestvovanja u istim, nastupao je po klubovima gde je u šestoj deceniji igrao oko šipke u tanga gaćicama. 

 

Radiša Miljković Radašin za "Blic" priča čime se danas bavi i otkriva da je imao pozive da uđe u "Zadrugu" i "Parove". Kaže da mu je žao što više nije toliko medijski eskponiran, a da bi prehranio porodicu radi na građevini i po poljoprivrednim gazdinstvima.

"Evo tek što sam stigao iz njive, pomagao sam jednom poljoprivredniku oko sređivanja malinjaka. Radim povremeno i na građevinama ali mi je lakše da okopavam i orezujem voće nego da vučem malter", kaže Radašin i kroz osmeh dodaje:

"Ništa se kod mene promenilo nije, i dalje sam budala spremna na sve ali sam dobar čovek. Zvali su me da uđem u rijalitije, znaju da sam lud i da bi se skinuo go i ko zna šta sve radio pred kamerama. Nemam ja problem sa tim ali nismo se dogovorili. Lako je ući u rijaliti ali treba izaći normalan, sada se tamo sve kažnjava a ja ne mogu da garnatujem za svoje postpuke. A volim ja medije i žao mi je što više nisam toliko popularan, jednom kada budete deo javnosti postanete zavisni. Mada još uvek se ljudi sa mnom svuda slikaju i govore mi da treba da uđem u neki rijaliti da se smeju. Ja sam neko koga podržavaju mlađe generacije, oni mi pričaju "bravo", a stari me psuju za ponašanje", kaže Radašin. 

 

Radašin sada ima 59 godina, otac je dvoje dece i deda šestoro unučadi, ali kaže da su mu žene i dalje ispred porodice.

"Žene su bile i ostaje moja pasija, na drugom mestu je porodica pa onda javni život. Gostujem i po svadbama, pa i to je neka vrsta javnosti", kaže Radiša.

"Mene su prvi put u emisiju pozvali Ognjen Amidžić i pokojni Marinko Madžgalj, a onda sam otišao na kasting "Velikog brata". Sedim tamo, a pored mene neki doktor. Kada smo ušli kod psihijatara na pregled ja pričam viceve i pevam, a doktor kaže neće to da radi jer to nije njegov nivo. E brale, pogrešio je taj, odmah sam video, gde je došao. Kome treba u rijalitiju intelektualac da priča nešto što srednja klasa ne razume, narodu treba šoumen. Tada su još svi ti iz te komisije shvatili sa kim imaju posla i da sam prirodno talentovan. Kada su me pitali šta sam sve spreman da uradim prvo sam skinuo šešir, pa sako...a kada sam stigao do gaćica, rekli su mi "dobro, dobro razumeli smo".

 

Sa suprugom Zlatkom živi skromno, a kako kaže ona razume sve njegove ludorije.

"Tražio sam od Ministarstva dve krave da mi daju da gajim jer nemam novca da kupim, a možda se predomislim i uđem u rijaliti. Sa mnom se nikad ne zna", u svom maniru kaže Radašin.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi