Dragan Stojković Bosanac
Alo!/Dejan Briza
Bosanac

Screenshoot Prva

Bosanac, Foto: Screenshoot Prva

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sve, razume se, za adekvatnu novčanu nadoknadu.

Bosanac

Privatna arhiva

Bosanac , Foto: Privatna arhiva

Kako nam je rekao, trenutno u orkestru Dragana Stojkovića Bosanca, sa kojima najavljuje turneje po dijaspori, nastupaju izvesni Saba Rastoder, poreklom iz Bosne, koji je do nedavno radio kao vozač autobusa, a sada je vlasnik restorana brze hrane. Osim njega, u bendu je i Slovenac Amil Biščanin, takođe poreklom iz Bosne. On je, kako nam je izvor rekao, pevač u pokušaju, svojevremeno se čak takmičio i u „Zvezdama Granda“, a trenutno drži internet televiziju koja prenosi sve Bosančeve nastupe. Žena rodom iz Bihaća, Kada Hamzić, ima snimljene dve polusevdalinke i takođe je potpuno anonimna pevačica kojoj je Bosanac obećao slavu i novac i uvrstio je u svoj bend.

Dragan Stojković Bosanac i Saša Popović

Alo!/Dejan Briza

Dragan Stojković Bosanac i Saša Popović, Foto: Alo!/Dejan Briza

On tvrdi da Stojković okuplja ljude po belom svetu i ubeđuje ih da je pred njima blistava karijera u koju moraju da investiraju ukoliko žele da postignu uspeh.

- On im uradi pesmu, uzme novac, natera ih da snime spot, naprave promociju... Sve to lepo oni finansiraju, a posle im ponudi mesto u orkestru i kreću na nastupe sa njim. Na bolje plaćene tezge vodi i ćerku, pa tako obezbedi honorar i njoj - kaže on.

Karleušu nazvao pevaljkom

Bosanac, koji nastupa sa izvesnom Kadom Hamzić, za Jelenu Karleušu sve češće govori da ne zna da peva. Nedavno je ispred studija u Košutnjaku, revoltiran zbog velikog broja fotoreportera koji su došli da fotografišu upravo Karleušu, rekao: „Jadna nam je ova zemlja ako ste se vi okupili ovde zbog pi*de jedne pevaljke.“

Kako još objašnjava naš izvor, svi članovi Bosančevog benda su skromni i dobri ljudi, pre svega naivni i lakoverni, te da im je zajednička jedino ljubav prema muzici. 

- Saba, vozač autobusa i vlasnik restorana brze hrane, dobar je čovek. Svi ga u Luksemburgu vole i niko vam od naših ljudi ovde ništa o njemu loše neće reći.