Suzana Mančić
Rajko Ristić
Suzana Mančić

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Kako kaže, od njenih tinejdžerskih dana, pa sve do danas smatraju je seks-simbolom nekadašnje Jugoslavije, a za jedan naš list otkriva da je uložila basnoslovnu sumu (za to vreme) da bi imala veće grudi i izgled dovela do savršenstva.

- Operacija je koštala nekih 5000 maraka u ono vreme, plus put, boravak tamo u hotelu i to je to. Zorica Brunclik mi je preporucila hirurga, otisla sam i završila sta sam htela - počinje priču Suzana.

Priznaje da nije bila suočena ni sa kakvim predrasudama zbog toga što je još pre više od tri decenije bila tako čvrsto rešena da ugradi silikone:

Suzana Mančić

Instagram

Foto: Instagram

- Kakve crne predrasude, živimo u vremenu u kojem ima mnogo više predrasuda nego onda. Bilo je mnogo liberalnije, mogao si da vodiš svoj život, da ti se niko ne meša, da nemaš ove socijalne mreže nad glavom, da svako ima pravo da kaže šta misli o tebi. Šta mene briga šta neko misli o meni. Živim svoj život i uopšte me ne zanima. O tome sam pisala i u svojim knjigama koje su deo mog života i gotovo - kroz smeh kaže poznata voditeljka. 

Suzana je i posle toliko vremena zadovoljna plastičnom operacijom.

- Nikakvih komplikacija nisam imala. Evo, ja i dan-danas imam te implante, nisam nista menjala i mislim da sam napravila pravilnu i dobru odluku. Definitivno se nisam pokajala - Zavrsava Mancicka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: