Andrej i Anabela
Alo!/ Dejan Briza
Andrej i Anabela

Alo!/ Dejan Briza

Andrej i Anabela, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Drama Anabele Atijas se nastavlja. Posle prijave u policiji da ju je suprug Andrej Atijas prebio, pevačica ne napušta porodični dom, a pomoć joj ovih dana najviše pruža niko drugi nego bivši suprug Gagi Đogani.

Pročitajte još:

Naime, paparaco „Alo!” je trećeg dana pevačicine drame uhvatio Gagija ispred Anabeline kuće kako dovodi malenu kucu Loli, zbog koje je, kako su supružnici tvrdili, i došlo do svađe.

Gagi je došao rano ujutru i bio je neraspoložen, ali nam je otkrio da će on sada da preuzme brigu o Anabeli:

- Ja sam dobro, a i Anabela se dobro oseća, ja se brinem o njoj - otkrio je Gagi za „Alo!”.

Osim što pevačici bivši muž šeta i čuva kuče zbog kojeg je, navodno, i dobila batine, Gagi je preuzeo i brigu o njihovoj ćerkici Nini. Kada je vratio Loli, trebalo je da uzme ćerku, ali zbog frke koja se dešava na trenutak nije mogao da se sabere i nije mogao da je nađe.

Oni su se posle čuli, a pošto se odmah pokupio i otišao, došli smo do zaključka da je Nina napustila stan pre nego što je tata došao po nju.

Gagi Đogani

Nenad Vujanović/Alo!

Gagi Đogani, Foto: Nenad Vujanović

Komšije poznate pevačice kažu da nisu iznenađene celom aferom i za „Alo!” otkrivaju šta se sve dešava u njihovoj zgradi.

Anabela Atijas

estock/Miloš Rafailović

Anabela Atijas, Foto: estock/Miloš Rafailović

- Istina je da je Andrej bučan, ali on je normalniji od Anabele. Ona često pravi drame po zgradi bez ikakve potrebe. Dere se i budi komšije, a ja mislim da je često pijana jer tako trezvena i svesna osoba ne može da se ponaša. Jedan dan je iz čista mira napala komšiju i udarila ga. Ona je labilna još odavno, ali sada je skroz otišla sa živcima, i to najviše od kada je Luna otišla u taj rijaliti - kaže dobro obavešten izvor.

- Od kada se desila ta drama, ceo kraj nije miran, svi se plaše da se ne dogodi još nešto. Nju smo videli nakratko, a njega nema. On nije tu, sigurno ne spava kod kuće, morao bi bar nakratko da izađe, a nigde ga nema - rekla nam je komšinica.

Komentari (7)

nada

15.09.2018 09:03

Sada ce da se vrati Gagiju - hahahaha ! Zena nema prijatelje !!!!!!!!!!!

Lilihip

15.09.2018 09:19

@nada - Pa ona je TUKLA I GAGIJA! Žena treba da se leči. Sve je prenela i na ćerku, setite se kako je ona histerisala u prvoj zadruzi. One su za lečenje!

Seka

15.09.2018 13:13

@nada - Kako lepo ime Nada, a zla osoba! Neka su skupa pa i kao prijatelji. Ljudi ostvareni imaju dvoje lepe dece! Ajde sibe hejteri!!!

sasa

15.09.2018 09:44

Kad se potrudis da lažima i manipulacijama uništis nečiji život, pa ti se duplo vrati a ti opet ništa ne naucis.

x

15.09.2018 11:32

Kad komšije tako kažu 100% je tako.Komšije jedva čekaju da nekog ocrne,lakše im tako da prebrode vlastite brige i probleme.

Nele

15.09.2018 13:10

Tako i treba! Imaju dvoje dece, bili uspesni kao denserska grupa, treba da zauvek ostanu prijatelji, nisu malo godina proveli skupa! Pozdravljam prijateljstvo bivsih supruznika! Bravo!!!

Tea

15.09.2018 13:17

Nada & Lilihip@ obavezno da uzmu po lizalicu i lizu, jer bi sigurno nemaju ni deo toga sto imaju Anabela i Gagi! Lizalice u sake! Anabela podrska za tebe!