Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

Luna Đogani je nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga" ostvarila nekoliko svojih želja. Kupila je stan, snimila pesmu, ugradila silikone, a sada je krenula i zvanično krenula maminim stopama.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna je sinoć imala svoj prvi nastup koji je bio i te kako posećen. Osim svoje pesme "Deveti krug", pevala je mnoge druge aktuelne i stare hitove.

Luna Đogani, Foto: Printscreen/Instagram

Ipak, jedna stvar je i te kako privukla pažnju prisutnih, a u pitanju je pevanje pesme Lunine nekadašnje drugarice, Anastasije Ražnatović. One su navodno prekinule prijateljstvo zbog nekog dečka, ali Luni očigledno to nije prepreka da peva Tasine pesme.

Ipak, mnogi sada čekaju da se oglasi i Kija Kockar. Iako je rekla da je na celu priču o njenom bivšem mužu Slobodanu Radanoviću i Luni Đogani, stavila tačku, ona i dalje ima običaj da putem društvene mreže Instagram ostavi neki komentar o njih dvoje.

Da li će Luna možda nekada pevati i Kijine pesme, ostaje nam da vidimo...

BONUS VIDEO:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

 

Komentari (6)

Stefan

21.09.2019 14:33

Malena beogradjanko, razvalila si sinoć . čestittke za tvoj prvi nastup. Vriske ,ovacije u Makedoniji. Spektakl od dočeka. Tvoj prvenac deveti krug, trese ceo balkan.... sluša se ovde u svakom kafiću...... Idemo prelepa devojko, glavu gore i samo napred........ne može ti niko ništa, jača si od sudbine

MIONA

21.09.2019 14:34

Pokidala si jplavi andjele. Samo napred. Sve čestitke.Ubijaš od emocija.

Djani

21.09.2019 14:40

Sve čestitke. zvezda je rodjena. Izgledaš kao milion dolara.... Svetski a naše.Izdominirala si malena. Idemooooooooooooo

Rajko

22.09.2019 19:03

Čekajte ljudi. To je zajednički nastup Buba i Džala brat, Milica Pavlovič i na kraju Luna Đo.

Đura

23.09.2019 11:14

@Rajko - Ali Milica Pavlović, Buba i Džala brat nisu nastupali u tangama kao Lunjara. Što slabiji pevač to veća golotinja.

Branka

23.09.2019 11:45

Luna je otvaračicaa usta na 4 pesme. Toliko je naučila, toliko je i izvodila na svojim nastupima. Kada se sabere - NEUSPEH.