Teodora Džehverović
printscreen/Youtube
Teodora Džehverović

printscreen/Youtube

Teodora Džehverović, Foto: printscreen/Youtube

Teodora Džehverović važi za jednu od najuspešnijih pevačica mlađe generacije, a godina na izmaku donela joj je kako profesionalni uspeh, tako i novu ljubav. 
U razgovoru za „Alo!“ Teodora je ispričala kako je započela njena romansa sa Ninom Čelebićem, zbog čega njena mama obožava novog zeta, ali i kako izlazi na kraj sa negativnim komentarima na račun njenog fizičkog izgleda sa kojima se odnedavno suočava. 
Naime, mlada pevačica trenutno vodi borbu sa problematičnom kožom i bubuljicama, ali, kako priznaje, nije očekivala da će zbog toga biti na udaru najoštrijih kritika.  

Teodora Džehverović

Instagram / @shootwithkitty

Teodora Džehverović, Foto: Instagram / @shootwithkitty


Mnogi te prozivaju da previše fotošopiraš svoje lice na fotografijama. Kako reaguješ na negativne komentare? 
- Tačno je, prozivaju, a ne znaju koliko je meni zapravo teško. Najlakše je osuditi nekog i istaći njegove mane, ali je teško suočiti se sa tim. Svesna sam da moje lice trenutno trpi nešto što nikada nije i trudim se da rešim to što pre. Poručila bih svima koji dele ovu muku sa mnom da ne dozvole da im bubuljice poljuljaju samopouzdanje.  
Uprkos kritikama, uspevaš da održiš pozitivnu energiju. Kako ti to polazi za rukom?  
- Samopouzdanje dolazi iznutra i vidljivo je spolja. Uvek brinem o svom izgledu, ali to ne bi bilo to da nisam sigurna u sebe uprkos tome što se trenutno borim sa problemom sa kojim se do sada nisam suočila - bubuljicama. Smatram da je sve rešivo i da će proći i uvek sam maksimalno posvećena nezi sebe i odabiru dobrih autfita.  

Posle automobila, na redu je stan!

Kupila si sebi automobil, šta je sledeće?

- Volela bih da imam i stan u svom vlasništvu i težim ka tome da u svom poslu budem još bolja, kako bih što pre postigla i taj cilj.


Kako ti polazi za rukom da održiš ženska prijateljstva i da li među devojkama ima sujete?  
- Oni koji me znaju, znaju da volim lepe žene i da umem da pohvalim svaku koja mi se dopadne. Takva sam i sa prijateljicama i ne dozvoljavam da iko pokvari naš odnos, naprotiv, međusobno se podržavamo i tu nema nikakve ljubomore.  

Skoro godinu dana uživaš u vezi sa Ninom, kako ste se uopšte upoznali?  
- Sve je počelo tako što sam mu se prva javila na Instagramu! Znam da će mnogi pomisliti da to nije istina, ali zapravo to sam uradila. Nikada do tada to nisam prva radila, ali, eto, za sve postoji prvi put. Šalili smo se na račun naših majki koje smo oboje snimali i objavljivali na storijima, zatim prešli na druge teme i, evo nas, sad smo u srećnoj vezi!  

 U kakvom si odnosu sa njegovim roditeljima, a u kakvom je on sa tvojima? 
- Što se tiče njegovih roditelja, ljudi su stvarno super i odlično se slažemo, a moji, zna se - mama Džehva ga baš gotivi! 

Budući da se ne odvajate, da li to znači da ste počeli da živite zajedno?  
- Ne živimo zajedno već on dolazi kod mene i ja idem kod njega, pola-pola.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Ris

22.01.2021 16:52

Zahvaljujući samo zadruzi.