Maca Diskrecija
printscreen
18+
Klikni da vidiš sliku
Maca Diskrecija

printscreen

Maca Diskrecija, Foto: printscreen

- Dan za tombolu... Šta mogu kad sam najbolja pi**a - napisala je Maca uz fotografije na kojima kao od majke rođena leži u krevetu dok u rukama drži 500 evra u apoenima od 50 i 20 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Da li je Maca, koja se do juče predstavljala kao pevačica i rijaliti zvezda, rešila da konačno obznani od čega „leba jede” ili je pak željna medijske pažnje, ne znamo, tek, činjenično je stanje ono što na slikama vidimo. Gola, u krevetu i sa kešom u rukama uz samopromociju „najbolja sam pi**a”, sasvim izvesno ne poziva na „mir u svetu”.

Maca Diskrecija

printscreen

Maca Diskrecija, Foto: printscreen

Maco, ako si već rešila da „iskočiš iz ormara” i nudiš se za određenu svotu, i to putem društvenih mreža, trebalo bi da znaš da je prostitucija krivično delo zbog kojeg se ide u zatvor. A ti si beše već privođena zbog toga?! 

Dobro, Maco, jasno nam je da si neustrašiva i da se ne plašiš zakona, niti posledica. Onda bar skini sufiks iz svog nadimka, jer, složićeš se, više nisi diskretna.

Maca Diskrecija

printscreen

Maca Diskrecija, Foto: printscreen

Hapšena 2017.godine

Senada je u maju 2017.godine privedena u stanicu „29. novembar“, gde je zadržana 48 sati, nakon čega je bila prebačena u Centralni zatvor. Pogađate, zbog prostitucije. - Maca je u više navrata prijavljivana zbog prostitucije, a dokazi su policiji stizali sa više strana. Osim za prostituciju, optužena je i za iznudu novca. Navodno je ucenjivala jednog čoveka da će njegovoj ženi poslati snimke - ispričao je tada izvor za „Alo!”.

Komentari (3)

mpaldrmic@gmail.com

04.01.2019 08:24

sve se to pokvarilo,cak ni maca vise nije diskrecija.

Koker spaniel

04.01.2019 17:39

Zaista ali bas zaista ,mi je zao Mace.Sjecam se kada se tek pojavila na Happy tv ,bila je preslatka,duhovita,harizmaticna ,moderna djevojcica tinejdzer.Ma koliko osporavale televizije njen doprinos gledanosti ,radi nje su se gledali rijalitiji.Zao mi je Mace jer je zivot odveo na pogresnu stranu .

Rade97

06.01.2019 08:28

Samo napred Maco,prava si,i ja bih rado da imam 500€