Nataša Bekvalac
Alo!
Nataša Bekvalac

Alo!

Foto: Alo!

Kako saznajemo, on je pokušao da joj hakuje profile na društvenim mrežama, a sve sa ciljem da skrene pažnju na sebe. 

- Nataša je potpuno odlepila zbog agonije kroz koju prolazi. Manijak je progoni već neko vreme, ali kako je u početku njegovo ponašanje bilo benigno, nije mu previše davala na značaju - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici i dodao:

Nataša Bekvalac

E-stock

 Foto: E-stock

- Sve je krenulo od lajkovanja njenih fotografija na Instagramu, kao i komentarisanja. Onda je počeo da joj šalje poruke kako je lepa, kako je fatalna. Nataša mu nikada nije odgovorila ni na jednu poruku, a kada je videla da je vrag odneo šalu i da manijak šalje sve eksplicitnije poruke, odlučila je da ga blokira - ispričao je izvor.

Mislila je da će problem na taj način biti rešen, međutim psihopata je tada pokušao da joj hakuje profile na društvenim mrežama.

Natašu prati 800.000 ljudi

Pop zvezdu Natašu Bekvalac na društvenoj mreži Instagram prati skoro 800.000 fanova. Muzička zvezda popularnu društvenu mrežu koristi da promoviše svoje pesme i nastupe, ali iz dana u dan nema problem da otkrije jedan deo svoje intime, pa tako sve češće objavljuje fotografije i video snimke svojih ćerkica, ali i deli trenutke druženja sa prijateljima.

- Nataši je pre nekoliko dana stiglo obaveštenje da je neko pokušao da joj preuzme Instagram. U početku je mislila da je neka greška, međutim isto obaveštenje joj je na mejl stiglo pet puta zaredom. Tada je shvatila da je situacija ozbiljna i pozvala je prijatelja koji se bavi društvenim mrežama da ga zamoli da joj pomogne. On je uspeo da stopira preuzimanje njenog naloga, a onda je i locirao odakle dolazi „napadač“. Vrlo brzo im je bilo jasno o kome se radi, tako da Nataša i njen tim sada znaju ko je pokušao da joj hakuje profil, ali i ko se nalazi iza lažnog naloga koji je danima proganjao - otkriva izvor „Alo!“.

Nataša Bekvalac

printscreen

Foto: printscreen

Pevačica nije želela da komentariše naša saznanja, a tokom jučerašnjeg dana obratila se „napadaču“ preko svog Instagram naloga.

- Neko danima pokušava da hakuje moj Instagram profil, pa bih samo zamolila da ne rade to više, ružno je, nije džentlmenski krasti, pogotovo ne od jedne dame, mame i krhke umetnice - napisala je Nataša u svojoj objavi. 

Pročitajte još:

Komentari (1)

VIDEX

07.10.2020 17:14

Resice to deda Kole