Nataša Bekvalac
Nenad Vujanović
Nataša Bekvalac

Nenad Vujanović

Nataša Bekvalac, Foto: Nenad Vujanović

Pop zvezda Nataša Bekvalac pre tri dana održala je koncert u beogradskoj Štark Areni. Za koncert se tražila karta više i nakon što se novosadska barbika odrekla jednog dela bine kako bi što više njenih fanova moglo da uživa u njenom glasu. Sada, kada su se utisci malo slegli, Nata se obratila svojim saradnicima ali i pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Nataša Bekvalac

E-stock/ Caslav Vukojicic

Nataša Bekvalac, Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

"Prezahvalna sam. Eto htedoh sada da napišem nešto i opet se zahvalim na svemu što sam doživela proteklih nekoliko meseci u procesu rada sa genijalcima, ali ja sam još uvek u nekom stanju šoka, danas sam dobila i temperaturu od ovog osećaja koji je vredan svake žrtve, tereta, pritiska, stresa, neizvesnosti, svake svađe i nervnih slomova koji smo doživljavali svi na dnevnom nivou zbog koncerta. Moje srce nije moglo da izdrži Arenu 2, to sam rekla još pre mesec dana, ali postoji ideja da koncert S.O.S.ZA LJUBAV nastavi da živi regionalno... Šta mislite o tome?"

Nataša Bekvalac

Alo.rs

Nataša Bekvalac, Foto: Alo.rs

Ova Natašina poruka sasvim sigurno će oduševiti njene fanove širom regiona, a kada i gde će biti prvi sledeći koncert, ostaje da vidimo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 16, 2020 at 10:44am PST