Nataša Bekvalac
printscreen
Nataša Bekvalac

printscreen

Foto: printscreen

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić nisu zajedno od kako ju je on, pre godinu i po dana pretukao. Međutim, tek juče su se zvanično razveli.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačici je pripalo starateljstvo nad njihovom ćerkom Katjom, a bivši košarkaš će plaćati alimentaciju od svega 13.000 dinara mesečno. Najpre je u Prvi osnovni sud u Beogradu došao Luka, koji je utrčao u zgradu bez advokata, a potom je stigla i Nata.

Kod sudije su se zadržali sat i po vremena, a pevačica je iz sudnice izašla sa osmehom. Na pitanje kako se oseća okupljenim novinarima poručila je: "Konačno sam razvedena. Veoma sam srećna"!

Za razliku od nje, Lazukić je bio vidno nervozan i nije želeo da bilo šta kaže za medije. Pošto je Nataši pripalo starateljstvo nad njihovom jednogodišnjom ćerkom Katjom, Luka će moći da je viđa jednom nedeljno u Centru za socijalni rad. Nije mu dozvoljeno da naslednicu vodi kući, jer je pravosnažno osuden na tri godine uslovne kazne zbog nasilja u porodici. Kako saznajemo, Nata je odmah posle presude otišla kod drugarice da sabere utiske.

Luka Lazukić

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

"Došla je na pet minuta da se malo iskulira, jer je sve vreme osećala veliki stres i pritisak. Nije mala stvar razvoditi se koliko god da si odlučan da ne želiš ni dan da budeš u braku s nekim. Popile smo kafu, a ono što sam primetila jeste da sam posle dužeg vremena prvi put videla onu staru Natašu - nasmejanu, srećnu i punu energije. Bile smo baš kratko zajedno, jer je žurila da ide kući kod svoje dece", kaže pevačicina prijateljica.

"Znam da joj je pao kamen sa srca i da će konačno da procveta. Ovo suđenje joj je već dugo bilo teret na leđima. Sada će napokon moći da diše punim plućima", ispričala je drugarica.

Nataša Bekvalac

Alo!

Foto: Alo!

Nataša je podnela zahtev za razvod kada ju je 14. aprila 2018. Luka Lazukić pretukao u njenom stanu.

BONUS VIDEO

Kija i Luna se srele na istoj proslavi!

 

Komentari (4)

civijas

25.10.2019 11:35

navikla gospodja dase razvodi

ja

25.10.2019 11:47

ova se samo udaje i razvodi

djordje

25.10.2019 13:22

Pa sad doticna moze opet da bude gravidna i ....... jos jedna alimentacija ..... :-))

momak

26.10.2019 14:08

nato I'ma li sanse cekam.