Nataša Bekvalac
printscreen
Nataša Bekvalac

printscreen

Foto: printscreen

Iako tokom cele parnice koju je vodila protiv Luke Lazukića nije progovorila ni reč o svemu tome, Nataša Bekvalac je sada, kao sveže razvedena žena, odlučila da progovori o svemu.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, pevačica je u septembru 2017. godine treći put izgovorila sudbonosno "da", da bi februaru naredne godine ona i Luka Lazukić dobili ćerkicu Katju. Ipak, bračna sreća nije bila dugog veka, te je, nakon porodičnog nasilja u aprilu te godine, Nataša pokrenula brakorazvodnu parnicu, koja je, pre nekoliko dana, i zakonski zaključena.

"Svaka žena, pre nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba dobro da upozna svog partnera. Ja sam bila samo zanesena i jako zaljubljena. Odmah posle venčanja je počeo moj pakao, a teret koji nosim kao javna ličnost mi nije dopuštao da o tome govorim", počela je priču panonska barbika.

"Trpela sam sve jer sam imala rizičnu trudnoću. Posvetila sam se tome da rodim zdravu devojčicu. A probleme, koji su bili veliki, sam gurala pod tepih. Nažalost, to je kulminiralo 40 dana nakon što se Katja rodila", nastavila je priču Nataša.

Nataša Bekvalac

printscreen

Foto: printscreen

"Još mi je loš osećaj u stomaku kad se setim svega. Strašno psihičko i emotivno izrabljivanje! Kao i svaka žrtva nasilja, izgubila sam samopouzdanje i bila odsečena od porodice, prijatelja... Ostala sam sama!"

"Nikada nisam govorila ružno o nekome sa kim sam živela. On je bio moj izbor i beskrajno sam zahvalna na Katji. Bog ti uzme, ali ti mnogo više da", dodala je Bekvalčeva.

"On me nije udario, već me je pretukao! To je bio kraj, bila sam ponižena. Ali za mene je od udaraca bio gori sudski proces, jer sam se u sudnici osećala kao da je situacija obrnuta. Pitali su me: "Da li mislite da je u redu što ste naglo probudili muža?". Pokušavali su da me naprave krivom, a ja sam počela da mislim da možda i jesam. Srećom, prepoznala sam zamku i dobila snagu da se borim za sebe i svoju decu. Najeminentniji stučnjaci su veštačili moje povrede i dokazali da nije moguće da sam sama sebi to uradila. U tim trenucima sam osetila da sam dotakla emotivno dno i bila kao žena potpuno osramoćena."

Nataša Bekvalac

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Povodom činjenice da je njen bivši suprug dobio tri godine uslovne kazne, pevačica je istakla da "nije ni zadovoljna, ni srećna, niti likuje" nego da joj je samo bitno da je "bitka za njenu decu završena". Kada je reč o alimentaciji od 13.000 dinara, koju je Luka dužan da plaća za Katju, Nataša kratko ističe:

"Ne treba mi ništa, to sam rekla i na sudu. Najvažnije mi je da deca imaju dobar odnos sa očevima. Hana ga ima, a nadam se da će i Katja."

BONUS VIDEO

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!

 

Komentari (1)

Ivan

30.10.2019 23:37

Udati se 3-4 puta i niko da ne valja... to nije do njih nego do nje. U danasnje vreme najlakse je glumiti zrtvu a najteze je biti covek i stati iza svojih postupaka...