Nataša Bekvalac
Masanori Jošida/Alo!
Nataša Bekvalac

Masanori Jošida/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Međutim, ono što je svakako evidentno jeste da Nataša usled stresa koji je preživela nikada nije bila mršavija. Iako dobija komplimente na račun izgleda, pevačica izgleda znatno drugačije.

Drama koja ju je zadesila pre nekoliko meseci uticala je na njen život, ali pop zvezda je iz svega izašla lepša i jača. Natini fanovi su takođe primetili da je Bekvalčeva smršala.

 

?

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 7, 2018 at 12:44pm PDT

"Nemoj da se nerviraš, da brineš, nego jedi! Smršala si, ali svakako lepa žena", "Savršena", "Najlepša", "Savršena", samo su neki od komentara koji su se našli isod Natašine slike.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 16, 2018 at 3:34pm PDT

Komentari (4)

Mika

09.07.2018 07:17

Pa to je "in", da su sto mrsavije. Ona je u trendu. Cemu briga? Ako zena ima normalnu figuru i nije kao grana, odmah je debela i ruzna. Sve sto je bilo normalno sada nije i obrnuto.

Ccccc

09.07.2018 08:29

Jako sam se zabrinula zbog nje.

Цицка

09.07.2018 09:06

Не коментаришите ружно што свакој жени може да се деси а добро би било свакој таквој која има на овако нешто што се Наташи десило ружан и зао коментар да се ето баш њима деси или неком њиховом . Није јој лако јер је направила и дете и имаће вечне проблеме са таквим човеком . Не иде да се каже сама је крива јер нико не рачуна да има толико лоших људи јер свако полази од себе да ako je коректан такав je и онај кога је он или она одабрала , е па има јако лоших људи што се и приказује .

TANJA

09.07.2018 18:04

Dzabe joj lepota kad ili to njenim muskarcima u nedostatku drugih stvari prestaje da bude bitno.Ili dzabe joj lepota kada nema pameti da izabere za sebe odgovarajuceg muskarca.Lep omot a losa unutra.