Nataša Bekvalac
Dejan Briza/Alo!
Nataša Bekvalac

Rajko Ristić/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica je nedavno posetila svog estetskog hirurga, koji joj je uradio remont, pa je ona prethodnih dana bila u zavojima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Nataša važi za pevačicu koja ima najbolje odrađene grudi jer deluju kao prirodne. Došlo je vreme kada je morala da zameni implantate, pa je to i učinila. Obavila je intervenciju i trenutno se oporavlja. Ona će već ovog vikenda biti sposobna da radi, pa će verovatno ponosno izbaciti svoje atribute na nastupu - otkriva izvor i dodaje da je pevačica zadovoljna novim silikonima.

- Oduševljena je kako je urađena operacija. Sada joj grudi izgledaju lepše i čvršće. Operacija je za nju bila bolna, ali je obavljena bez komplikacija i sve je u najboljem redu - završava izvor.

Nataša Bekvalac

Marko Metlaš/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Zbog postoperativnog toka Bekvalčeva se preksinoć nije pojavila na jednom javnom događaju, iako ga prethodnih godina nije propuštala.

Nataša se javljala na telefon kako bi dala komentar.

Saša Matić zaradio rekordnih 455.000 evra, Dragana Mirković 200.000, a evo koliko su Ceca i Brena!

AUTOR: Kurir/R.J. DATUM I VREME: 23.08.2019. 22:57 Napunili džepove... Tokom leta najpopularniji pevači zaradili su basnoslovne svote novca od nastupa, a rekorder među njima je Saša Matić... Saša Matić i je već godinama ubedljivo najtraženiji muški izvođač. On je do sada ovog leta odradio 30 nastupa, a do kraja meseca očekuje ga još pet tezgi.

Pogledajte BONUS video:

Aleksandra Prijović ponovo trudna?! Rodiće Filipu još jednog sina, otkrivamo sve detalje!