Nataša Bekvalac
Screenshoot Youtube
Nataša Bekvalac

Screenshoot Youtube

Nataša Bekvalac, Foto: Screenshoot Youtube

Nataša Bekvalac je pred kamerama otkrila da nijedan muškarac za sada nije uspeo da osvoji njeno srce, već da je isključivo posvećena svojim ćerkama Hani i Katji.

PROČITAJTE I:

 

- Nisam se još razvela papirološki, ali otkad nisam u zajednici nije mi se dogodio niko. Kako zračiš, tako privlačiš. Nije da nisam spremna, ali mi niko nije privukao pažnju. Ja sam sada bukvalno, izgovorila bih nešto, ali ne smem, ali komplikacija za muškarce. Imam ćerku Hanu koja ima 12 godina, Katja je beba, posvećena sam majka i nisam sigurna da sam spremna da neko "primiriše" mojoj savršenoj porodici. Ali nešto neozbiljno, što da ne? - rekla je Nata.

Ona je zatim priznala i da je starijoj ćerki Hani zabranila da koristi društvenu mrežu Instagram.

Ćerki ne daje prženu  hranu i fast fud: Hana i Nataša

facebook

Hana i Nataša, Foto: facebook

- Smatram da je degutantno da devojčice sa 13 godina postavljaju fotografije koje postavljaju. Zabranila sam joj taj Instagram i dokle mogu, biće tako - rekla je pop zvezda i dodala:

- Moj i Hanin odnos deluje prijateljski, ali zna se ko je ko. Roditelji nekada preteruju u preuveličavanju svoje uloge, mi možemo mnogo više da naučimo od svoje dece, nego oni od nas. Kada me nešto lepo zamoli, kako da kažem ne?

Ognjen Amidžić je gostima postavio zanimljiva pitanja u okviru igrica koje čine svaku njegovu emisiju, a Nataša je izvukla pitanje koje nije bila u obavezi da pročita naglas, ali je na njega morala da odgovori. Ona je tom prilikom navela ime svog bivšeg supruga, vaterpoliste Danila Ikodinovića.

- Dača Ikodinović - odgovorila je Nataša, ali je ostala tajna na koje pitanje je odgovor bilo upravo njegovo ime.

Danilo Ikodinović

Nenad Vujanović/Alo!

Danilo Ikodinović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

BONUS VIDEO

Nataša Bekvalac otkrila sve tajne spota Dođi mami! Ovo niko neće moći da vidi