Nataša Bekvalac
Printscreen/YouTube

 

Nataša Bekvalac

E-stock

Nataša Bekvalac, Foto: E-stock

Popularna pevačica Nataša Bekvalac već dve godine je bez emotivnog partnera, a kako kaže, ona sada ima druge probleme. Naime, ona ističe da je nakon velikog muzičkog spektakla u Areni u finansijskim problemima.

- Ove dve godine mi jako dobro ide. Stvarno! Lepe žene imaju i druge probleme, sve ostale... - rekla je pevačica kroz osmeh pred kamerama emisije ''Ekskluzivno'', a onda se osvrnula na koncert u Štark areni koji je održala za Dan zaljubljenih.

Nataša Bekvalac

Printscreen/YouTube

Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen/YouTube

- ''S.O.S za ljubav'' šou je jedan od najvećih koji se desio u našoj zemlji, ali to je bio muzičko-scenski spektakl i finansijski debakl. Tako da moraću da poradim na ovom drugo delu, jer potpuno je besmisleno u tom nekom delu, a ja nisam baš toliko bogata žena - rekla je Nataša.

 

Nataša Bekvalac

E-stock/ Caslav Vukojicic

Nataša Bekvalac, Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

U video-snimku u nastavku pogledajte ceo intervju sa Natašom Bekvalac iz emisije ''Ekskluzivno'':

 

Komentari (2)

Novosadjanin

27.02.2020 22:34

Kod nas se kaže što se kur*iš kad ne znaš da letiš. Znala si da ćeš ispuš*ti i opet si srljala u propast. Treba da budeš svesna koliki ti je domet i gde ti je mesto. Ako te roditelji nisu naučili, poslušaj starije i pametnije. Skromnost je uvek bila vrlina a ne mana. Počni ispočetka, imaš vremena.

neko

28.02.2020 09:43

Bogati sponzori napred, ostali stoj! :)))))