Nataša Bekvalac
E-Stock/Aleksandar Baclija
Nataša Bekvalac

E-Stock/Aleksandar Baclija

Nataša Bekvalac, Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Pop zvezda Nataša Bekvalac vredno radi na pripremama svog velikog koncerta u „Štark areni“, a u intervjuu za „Alo!“ otkriva zbog čega je prestala da izlazi, ali i koliko joj je teško pada kada je tokom nastupa odvojena od svojih mezimica.

Kako kaže, od noćnog provoda se potpuno odvikla i nema posebnu želju da to promeni.

- Ne samo da sam se odvikla od izlazaka nego sam kao baba koja uopšte ne izlazi. Potpuno sam izgubila potrebu za noćnim životom jer to uvek nadoknadim na nastupima, događajima i tako ljude zavaram da sam aktivnija nego što to zaista jesam - navodi Bekvalčeva, koja izlaske nadomešćuje time što ne propušta godišnja putovanja s prijateljima i porodicom.

Nataša Bekvalac

printscreen

Nataša Bekvalac, Foto: printscreen

- Poslednjih godina mi je važno da na vreme organizujem putovanja s porodicom i prijateljima, a onda mi ta putovanja budu sasvim dovoljna za celu godinu. Ne moram uopšte da izlazim nigde jer sam jedna skromna žena - rekla je kroz smeh pevačica i dodala da najviše razmišlja o svojoj deci.

- Verujem da nisam od onih dosadnih i napornih majki, ali tek kad sam dobila decu, shvatila sam svoju mamu i njenu konstantnu brigu. Taj osećaj nikada ne prolazi, o svojoj deci stalno mislim i to je jedino što se ne menja. Možda je to i logično, tim pre što su moja deca još mala - našalila se Bekvalčeva i dodala da je njena Mira i dalje tretira kao devojčicu.

- Kada odem na more, mama me i dalje zove da mi kaže da ne idem u duboko. To je ta konstantna briga, koja nikada ne prolazi - priča Nata i ističe da je dugo birala pesme koje će pevati u „Areni“ 14. februara.

- Uložila sam sve vreme, fokus i snagu u koncert i ma koliko bilo stresno, sigurna sam da će na kraju sve biti onako kako smo zamislili. Bilo mi je teško da izaberem pesme koje ću svrstati u repertoar na koncertu, ali pitala sam i publiku za pomoć. Uradila sam ankete i one su mi mnogo pomogle oko konačnog repertoara. Na kraju sam shvatila da sam zaista jedna vredna žena koja je dosta radila - zaključuje pop zvezda za „Alo!“.