Milena Plavšić
printscreen
Milena Plavšić

printscreen

Milena Plavšić, Foto: printscreen

 Pevačica Milena Plavšić doživela je nezapamćenu dramu pre nekoliko dana, kada se pokvario lift u kojem je ona bila zarobljena puna dva sata! Jedna od stanarki zgrade na Novom Beogradu, gde se dogodila ova neprijatna situacija, ispričala je kako je izgledala akcija spasavanja poznate pevačice, u kojoj je učestvovalo pedesetak ljudi.

PROČITAJTE JOŠ:

Saša Popović

Marko Metlaš/Alo!

- Čula sam lupanje i ženski glas kako doziva pomoć iz lifta, to se dešavalo između petog i šestog sprata. Popela sam se tamo i pitala šta se dešava, a žena mi je uspaničeno rekla da je već desetak minuta zaglavljena u liftu i da niko ne čuje njene vapaje. Onda sam pozvala predsednika kućnog saveta, koji je pozvao službu za održavanje lifta, ali njima je trebalo više od sat vremena da dođu. Skupilo se dosta ljudi, preko 50, uglavnom iz naše zgrade. Svi smo hteli da joj pomognemo, neko je zvao vatrogasce, ljudi su se uplašili jer je lift nekoliko puta propadao do podruma, pa je bilo i povređenih - ispričala je stanarka zgrade.

Milena Plavšić

Alo!/Nenad Vujanović

Milena Plavšić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Nakon ove drame, oglasila se i sama pevačica, koja je potvrdila da joj se desila neprijatna situacija, te da više nikad neće ući u lift!

- Mislim da u životu više neću ući u lift. Toliko sam istraumirana i uplašena da još uvek ne mogu da se oporavim. Nije nimalo prijatno biti toliko dugo zarobljen u malom prostoru, a pogotovo na ovim vrućinama, bila sam skoro bez vazduha. Ali sreća je što se to nije desilo dan kasnije, u sredu, jer sam za tada imala zakazan humanitarni koncert i verovatno ne bih stigla na vreme - rekla je Milena.

PREPORUČUJEMO I:

Dea Đurđević

printscreen