Jasmina Ana promocija knjige "Elitna prostitutka"
Alo/Vladimir Marković
Jasmina Ana promocija knjige

Alo/Vladimir Marković

Foto: Alo/Vladimir Marković

Pre nego što se obratila zvanicama, Jasmina Ana je otovreno za naš portal govorila o ovoj pojavi i ideji koja ju je pokrenula da napiše ovu knjigu.

- Ovo je doba epidemije elitne prostitucije, to su junakinje naših dana, svuda ih ima među nama. Ja sam došla na ideju jer sam se prošle godine u Americi, slučajno srela sa jednom našom pevačicom, postale smo prijateljice i ona mi je otkrila svoju prošlost. To je bilo prošlog leta. Ona mi je naravno ispričala ceo svoj život, samo sam menjala, grad, dakle mesto gde se odvija radnja, jer je ona želela da ostane anonimna. Ispričala mi je ceo svoj život i ona postoji, bavila je se pevanjem - otkrila je Jasmina za Alo. 

Jasmina Ana promocija knjige

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

- Uradila je to da bi snimila spot, pa onda kao: "Samo ću još ovaj put!" Sve se može opravdati i razumeti, ne bacam kamen na nekoga. Ja sam rođena u normalnoj porodici i imala sam sve, a devojke koje to nemaju, ne znam kako se bore sa time - rekla nam je spisateljica, a da li je glavna junakinja uspela da izađe iz priče o elitnoj prostituciji, saznajte na videu u prilogu.