Vera Matović
Printscreen/Youtube
Vera Matović

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Pevačica Vera Matović otkrila je da bi oborila Ginisov rekord kada je uživo pevanje u pitanju.

- Ja sam tu zbog pesme, da ih uvek oraspoložim. Mnogi su krenuli mojim putem, ali nisu stigli daleko. Publika prepoznaje neke stvari, zato me i drži tolike godine. Ja sam tu za njih na 3 minuta ili 11 i po sati da im ulepšam dan. Eto, mogla bih u Ginisovu knjigu rekorda - kazala je Vera.

Vera Matović , Magazin In

Foto: Youtube printscreen

 Foto: Foto: Youtube printscreen

Poznato je da je Vera zaradila mnogo novca tokom karijere, ali uvek je štedela, pa sada ne kuka kao pojedine kolege.

- Nadam se da se ovo nikad neće ponoviti, i ne krivim ljude što kukaju, jer nisu razmišljali baš toliko unapred. Ko zna kad će rat, kad bi znali spremili bi. Ali moja porodica i ja smo uvek štedeli i ulagali u nekretnine - rekla je pevačica za "Grand" online.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Magla

30.10.2020 21:04

Bravo, tako isto i lekar, posle dvanest sati borbe za ljudske živote, montira jedno deset stentova, uđe u autobus, gde se gura sa svima ostalima, a ako može možda će priuštiti toplu kafu u nekom kafiću i pretrpeti dva sata trešnja ruku od stresa da ne učini pogrešan potez. Baš smo jednaki. Znanje se ne plaća, a nešto drugo donese stan u Beogradu na vodi, pa budi stručan i spašavaju ljudske živote, plaćaju porez, preživljavaju stres, a neki drugi će da se smeju, uživaju u životu, troškare, bahate