PREŽIVELA PAKAO Naša pevačica je trpela nasilje muža 28 godina!? O svemu ćutala samo da bi sačuvala porodicu!

Konačno je sreću našla sa 18 godina mlađim muškarcem.

Mirjana Derek
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Mirjana Derek (52) je pre godinu dana potražila svoju šansu u talent šouu „Nikad nije kasno“, u kom je javno ispričala svoju potresnu životnu priču. Priznanjem da je trpela torturu u braku, da je godinama bila omalovažavana od strane partnera, ali i da je nakon neuspešnog braka svoju sreću pronašla kraj 18 godina mlađeg muškarca, potreslo je domaću javnost, ali i izazvalo različite reakcije na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mirjana Derek (@derekmirjana) on

- Imala sam nsesrećan brak i borila sam da to sve sačuvam. Prve godine nije bilo tako, ali svako godine je bilo gore. Vređao me je, nazivao glupom. Ja sam sve to trpela 28 godina, ni sama ne znam odgovor. Pokušala sam da ga promenim, finansijske stvari koje su nas vezale i tako su prošle sve te godine - izjavila je Mirjana tada u emisiji, a onda se osvrnula kakvi su utisci nakon toga bili.

- Nisam ni očekivala da će biti drugačiji komentari, sem osuđujući. Ipak, neki su bili jako pakosni, neki prezirni, ali bilo je i onih dobronamernih. Pa sam na kraju sam samoj sebi rekla - Balkan je to, različiti smo. Tako sam se i nosila sa svim kritikama i osudama - priča ona i dodaje da je nakon svega digla glavu gore i poručila sebi da mora da ide napred sa snovima do željenog cilja.

Nakon dugogodišnje tuge i bola koji je osećala zbog propalog braka, u pedesetoj godini je počela da živi punim plućima i konačno pronašla ljubav svog života.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Velicanstven osjecaj

A post shared by Mirjana Derek (@derekmirjana) on

- Možda je nova veza doprinela tome da se okrenem drugačijem načinu života, da ponovo uživam u ljubavi, ali sam ipak ja ta koja je život učinila drugačijim. Okrenula sam se lepšim stvarima, ustvari okrenula sam onu stranu mene koja je uvek u prikrajku ćutala. Ja sam žena koja voli ljude, smeh, pesmu, jednostavno voli život. Ne kaže se uzalud Kako zračiš tako privlačiš. Tako da je danas uz mene neko ko me raduje, kome se ja radujem i uživam u svakom danu sa njim. Lepo nam je i to je ono što je, pored zdravlja, najbitnije u životu - ističe Mirjana koja se danas uopšte ne obazire na osude ljudi što je njen partner mlađi 18 godina od nje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi