Zorana Pavić
Printscreen
Zorana Pavić

Printscreen

Zorana Pavić, Foto: Printscreen

Pevačica Zorana Pavić devedesetih godina imala je veliku popularnost, a zatim se postepeno povlačila sa scene. 

Zorana je nizala hitove i bila veoma aktivna na muzičkoj sceni devedesetih godina prošlog veka, međutim svojevremeno je odlučila da se u medijima sve manje pojavljuje kao pevačica i posvetila se voditeljskoj karijeri, pa je publika imala priliku da je gleda u emisiji "Ko vam dade termin".

Pročitajte još:

 

Pored toga, angažovana je i u pozorištu, a poslu se vratila nakon što je dobila bitku sa teškom bolešću.

Zorani je 2009. dijagnostifikovan rak grlića materice, koji je srećom uspela da pobedi. Pet godina kasnije, 2014. godine, doživela je manji srčani udar, ali i pored toga optimizam i vedar duh nisu je napustili.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Boze ..sto se ne rodih povrsna..iskalkulisana..i hladna....i "Bog da me vidi"..?!..

A post shared by Zorana Pavic (@zourana_guevara) on Sep 26, 2018 at 1:58pm PDT

- Bog mi je uskratio neke stvari, ali mi je dao duh i energiju. Bez toga ja više ne bih bila među živima. Kada ste bolesni, mentalno stanje je izuzetno važno. Kada mi je loše, uglavnom sam sama i imam svoje načine kako se rešavam teških trenutaka, ali nikada ne padam. Sebi sam dala zadatak da uvek moram da ostanem na nogama - izjavila je svojevremeno Zorana u intervjuu za magazin "Hello!".

Lekari su joj tada preporučili mirovanje, što joj je voma teško palo jer je bila okupirana brojnim poslovnim obavezama. Zahvaljujući svom veselom duhu odlično je podnela sve što ju je snašlo i rešila da se odmah vrati svojim uobičajenim poslovima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

"Sve ce to o mila moja, prekriti ruzmarin, snegovi i sas"....

A post shared by Zorana Pavic (@zourana_guevara) on Sep 20, 2018 at 3:31pm PDT

 

Komentari (1)

TANJA

03.10.2018 18:26

Mislim da je ona dobar covek.Nije konfliktna,polugola.Lepa zena.Ima visak kilograma,ali to nije bitno.Divno peva.I mnogo mi je zao sto joj se desi ovako nesto.Ne zasluzuje.