Bora Drljača
Nenad Vujanović/Alo!
Bora Drljača

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

NIŠTA VIŠE NIJE ISTO! Bora Drljača otvorio dušu nakon smrti supruge! Njegove reči će vas rasplakati!

Boru još boli njena smrt, a sad je izgubio i suprugu Radu: Retko ko zna koliko boli je pevač preživeo!

Potresna ispovest Bore Drljače posle smrti supruge: Zašto je Bog uzeo moju Radu? Bila je hrabra, želela je da živi!

"MATORI PERVERZNJAK, TREBA GA NAUČITI PAMETI!" Karleuša osula po Eri Ojdaniću zbog eksplicitnog snimka koji je slao maloletnici!

BORA SE OGLASIO POVODOM ERINOG P*RNO SNIMKA: Urnisao ga! A tek da čujete šta je rekao o njegovom PEN*SU

"Goca Lazarević i ja imali smo zakazan nastup, ali smo stigli veče pre u hotel, tu smo večerali i odmarali se. U jednom trenutku, ja joj predložim seks da se malo poigramo, ali ona me je na finjaka otkačila i rekla mi: "Treba tebi, Boro, mlađa, a i meni treba mlađi"", ispričao je Bora u jednoj emisiji.

Goca Lazarević

Alo!/Masanori Jošida

Goca Lazarević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

"Sedeli smo u restoranu na proslavi, a sa nama je bio i Era Ojdanić, koji se hvalio koje je sve pevačice kres**o. On se po običaju hvalisao i nabrajao. Ne mogu da otkrivam imena koja je pominjao jer to nije džentlmenski. Mrkonjić je onda mene pitao: "Boro, nisi valjda i Anu kres**o?"", prepričao je Bora, a Ana se tada naljutila na njega.

Ana Bekuta

Marko Metlaš/Alo!

Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

"Lepe, pametne i uspešne žene uvek su imale problem, ali ne zbog lepote, nego zbog primitivizma. Ta matora budala nikada se nije srela sa Milutinom, a kamoli da ga je Milutin nešto pitao. Sve je izmislio da bi sebi digao cenu. Nema ga ni na mapi, osim kad krene tako da izimišlja. Na ovim prostorima sve je više primitivaca koji vređaju žene. Ponižavajuće mi je da ovo više komentarišem", odgovorila je tada Bekuta kolegi.

Bora Drljača

Alo!/Marko Đoković

Bora Drljača, Foto: Alo!/Marko Đoković